Nová Opera 5.1 pro mobilní telefony, slibován je hlavně nárůst výkonu

Tagy:  opera, opera mini, prohlížeč, mobilní telefon, nokia, výkon, sony, sony ericsson, bezpečnost, mobilní prohlížeč

Uživatelé mobilních telefonů se mohou těšit z nové verze oblíbeného prohlížeče Opera. Tým společnosti Opera Software totiž připravil novou verzi 5.1, ta slibuje především velký výkon.

Opera Mini 5.1 by nyní měla mnohem lépe pracovat na slabších mobilních telefonech, pokud nemáte nejnovější výkřik techniky, nemusíte zoufat, Opera Mini poběží rychle. Zvýšení výkonu bylo hlavním záměrem vývojářů, proto bylo například mírně upraveno a optimalizováno uživatelské rozhraní prohlížeče, aby se dalo snadněji a rychleji přepínat mezi otevřenými stránkami.

Mnohem lepší bude práce s prohlížečem i na těch telefonech, které mají menší displej. Samozřejmě došlo i k dalším změnám, ty však nemají na funkci prohlížeči příliš velký vliv, maximálně způsobují ještě větší výkon. Nezapomnělo se ani na bezpečnost, Opera Mini se tak stává pro uživatele velice zajímavým řešením internetového prohlížeče. Výrobci telefonů dokonce připravili doporučení, pro které telefony se má Opera Mini používat, Nokia ji navrhuje hlavně pro svoji řadu S40 a XpressMusic, Sony Ericsson nabízí své telefony K550i a W810i.

Novou verzi prohlížeče najdete na m.opera.com

Zdroj: Youtube.com

Novinka Nová Opera 5.1 pro mobilní telefony, slibován je hlavně nárůst výkonu byla publikován 9. července 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...