Nudíte se při načítání videa na Youtube? Zahrajte si hada!

Tagy:  youtube, video, mistrovství, fotbal, vuvuzela, had, hra, skrytá funkce, přehrávání, flash, video flash

Máte pomalý internet, nebo jste si náhodou na Youtube vybrali video, které se načítá pomalu? Nezoufejte, můžete si trochu zpříjemnit dobu, než se video načte pomocí hry, kterou lze vyvolat v každém videu, které na Youtube najdete.

Princip je jednoduchý, stačí, když během načítání jakéhokoliv videa zmáčknete na klávesnici šipku vlevo. Vyvolá se obraz, jaký znají prakticky všichni hráči počítačových her, tedy krátký had, který má za úkol (s vašim ovládáním) „sníst“ všechny body, které se na obrazovce objeví. Kontakt s vlastním tělem, nebo srážka se zdí (okrajem videa) má za následek konec hry.

Youtube logo

Youtube logo

Hru můžete zapnout kdykoliv během videa, ovšem to se posune o několik sekund dozadu. Proč vlastně Youtube, potažmo Google takovou věc vymyslel? Právě dlouhé čekání na načítání videa mohlo mít ten hlavní vliv.

Není to první skrytá funkce, která byla na Youtube v poslední době přidána. Již před několika týdny, kdy pozornost světa byla zaujata fotbalovým mistrovstvím v JAR přidal Google k videím s fotbalovou tématikou tlačítko, které při kliknutí spustilo zvuk vuvuzel, hudebního nástroje, který se stal ikonou fotbalového mistrovství.

Zdroj: Thenextweb.com

Novinka Nudíte se při načítání videa na Youtube? Zahrajte si hada! byla publikován 26. července 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...