Opera Mini se používá čím dál více, za den má zobrazit až miliardu stránek

Tagy:  opera, opera mini, prohlížeč, mobilní telefon, smartphone, internet, prohlížení, internet v mobilu

Pokud vlastníte nějaký lepší mobilní telefon, téměř jistě už jste zkoušeli někdy surfovat po internetu, právě s jeho pomocí. Neodmyslitelným pomocníkem je přirozeně nějaký webový prohlížeč a jeden z nejpoužívanějších na světě, Opera Mini nyní dosáhl velmi dobrých výsledků.

Společnost Opera, která Operu Mini vyvíjí zveřejnila zprávu, že poprvé v neděli 25. července dosáhla Opera Mini zobrazení miliardy stránek denně. Číslo samozřejmě neustále roste a teď už je miliarda zobrazených stránek za den v podstatě standardem.

Opera

Opera

Lidé si vůbec prohlížení internetu za pomocí smartphonů a mobilních telefonů velice oblíbili, za poslední dva roky je počet zobrazených stránek na displejích téměř desetinásobný. Důležité číslo 100 miliónů zobrazených stránek každý den bylo poprvé dosaženo v červnu 2008. Z hlediska kapacity, respektive velikosti dat to znamená 422 terebajtů.

Opravdu nejvyšší čísla byly dosaženy v květnu tohoto roku, Operu Mini používalo 61,4 miliónů lidí a zobrazeno bylo 28,3 miliard stránek.

Zdroj: Opera.com

Novinka Opera Mini se používá čím dál více, za den má zobrazit až miliardu stránek byla publikován 7. srpna 2010 v 01.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...