Kingston představuje nové paměťové sady

Tagy:  paměti, kingston, sada, hráč, vodní chlazení, voda, moduly, hyperx

Výrobce paměťových modulů Kingston představil nové paměťové sady. Jedna je určena pro profesionální hráče počítačových her, druhá spíše pro „klidnější“ využití.

První paměťové sady Kingston HyperX H2O DDR3 jsou dvou a tří kanálové, jejich kapacita je až 6 GB. Jejich hlavní charakteristikou je to, že jsou chlazeny vodou, jak už jste si mohli z názvu domyslet. Díky tomu, že paměti pracují s chlazením se podstatně snížil hluk a energetická náročnost. Paměti jsou doporučovány spíše do počítačů, kde už nějaký systém vodního chlazení (nejčastěji grafické karty) funguje. Použitím jsou určeny především pro profesionální hráče PC her.

Konkrétní parametry – v představené řadě jsou dvě dvoukanálové sady, které mají kapacitu 4 GB (2000 MHz) a jedna sada tříkanálová, která je taktována na 2000 MHz a má kapacitu 6 GB.

HyperX

HyperX

Ceny sad se pohybují od 3 300 Kč do 5 000 Kč.

Druhá sada pamětí, kterou jsme zmiňovali v úvodu nese označení HyperX blu a určením budou vyhovovat spíše méně náročným uživatelům. Budou prodávány jak ve verzi DDR2 tak ve verzi DDR3. Jsou nabízeny ve 2 GB nebo 4 GB kapacitě s taktováním 800 – 1600 MHz a cenou od 1 200 do 2 400 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka Kingston představuje nové paměťové sady byla publikován 17. srpna 2010 v 23.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...