K dispozici nová verze prohlížeče Maxthon 3

Tagy:  internet, prohlížeč, internetový prohlížeč, verze, nová verze, funkce

Vývojáři představili novou verzi internetového prohlížeče Maxthon 3. Největší změnou, tedy i novinkou oproti předešlým verzím je přechod k jádru WebKit, který nahraje doposud používané jádro Trident.

Původní jádro, označované jako Trident sice z prohlížeče úplně nezmizelo a lze ho používat dál, upřednostňován je ovšem již zmiňovaný WebKit. Maxthon je nadále plně kompatibilní se všemi možnými internetovými vyhledávači, jako je například Yahoo nebo Google. Neobvyklá je funkce Maxthon Multi Search, která zabezpečuje mnohem snadnější přepínání mezi výsledky vyhledávání.

Maxthon 3 si zakládá i na veliké jednoduchosti, nenajdete tu tedy žádná zbytečná nastavení, které najdeme v jiných prohlížečích, nebo v minulých verzích Maxthonu. Podstatné snížení ovládacích prvků mnohé uživatele, kteří byli „zvyklí“ na starší verze pochopitelně rozladilo, ostatní jej ale kvitují s povděkem.

Čeští uživatelé sice budou zklamáni neexistující lokalizací v základním programu, čeština však jde stáhnout z webu Maxthon.cz, pro nainstalování češtiny stačí jen soubor zkopírovat do složky Maxthon3/Language.

Zdroj: Maxthon.com

Novinka K dispozici nová verze prohlížeče Maxthon 3 byla publikován 27. srpna 2010 v 03.30. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...