Logitech představuje náhlavní sadu a reproduktorový systém

Tagy:  logitech, zvuk, reproduktory, sluchátka, přenos, mikrofon, certifikát, kvalita

Hned dva výrobky, které úzce souvisí se zvukem přináší na trh výrobce Logitech. Prvním z nich je náhlavní sada (sluchátka s mikrofonem) Logitech Wireless Headset H760. Tato sada je bezdrátová a je určena spíše pro běžné používání počítače.

S H760 můžete dělat všechny základní operace se zvukem, jako je internetové telefonování, sluchátka stačí i na přehrávání filmů a hraní počítačových her. Jejich největší doménou ale stejně bude telefonování, neboť bezdrátový přijímač umožňuje kontakt až na 12 metrů od počítače. Baterie vydrží 6 hodin. Sluchátka mají vestavěný ekvalizér, mikrofon pak funkci pro potlačení okolního hluku. Logitech Wireless Headset H760 bude stát okolo 2 490 Kč a prodávat se začne v půlce září.

Logitech

Logitech

Druhou představenou novinkou je reproduktorový systém Logitech Speaker System Z623. Konfigurace je 2.1, z reproduktorů můžete „vytáhnout“ až 200 wattů. Systém je velice variabilní, lze ho připojit takřka k čemukoliv, nechybí žádný „důležitější“ konektor. Reproduktory se navíc honosí certifikací THX, což je certifikát, který zaručuje vysokou kvalitu jak vydávaného zvuku, tak i samotného zařízení. Reproduktory od Logitechu tak musely absolvovat okolo čtyř stovek testů. Cena začíná na 5 440 Kč.

Zdroj: Tiskové zprávy

Novinka Logitech představuje náhlavní sadu a reproduktorový systém byla publikován 26. srpna 2010 v 02.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...