Google rozjíždí reklamní kampaň v televizi

Tagy:  google, vyhledávání, internet, reklama, hledání, seznam

Největší internetový vyhledávač na světě Google.com zaútočil i na diváky u televizních obrazovek. Pro Google je to významný krok kupředu, neboť v tuzemské televizi, se jeho reklamní spoty ještě nikdy neobjevily.

Reklamní kampaň má název „Život je hledání“, prozatím vysílají reklamní spoty televize Nova, Prima a některé další menší stanice. Google se snaží aktivní reklamní kampaní „porazit“ domácí vyhledávače, neboť Česká republika je jedna z mála zemí v celé Evropě, kde není Google jednička na trhu. Reklama na Google se bude objevovat v televizi přibližně jeden měsíc.

Google při vstupu na Český trh zaujal místo slabší trojky, v průběhu svého fungování u nás dokázal obsadit druhé místo v pořadí vyhledávačů, ovšem na vedoucí Seznam.cz stále ještě ztrácí velice mnoho.

Reklama, která se nyní v televizi objevuje je pojmenována „Láska z Paříže“, připravuje se vysílání spotů „Přírustek do rodiny“ a „Maturita“. První jmenovaný spot funguje v televizích už delší dobu, zbylé dva ještě nebyly oficiálně představeny.

Zdroj: "

Novinka Google rozjíždí reklamní kampaň v televizi byla publikován 27. srpna 2010 v 04.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...