Youtube asi začne nabízet nové filmy

Tagy:  video, sdílení, youtube, filmy, stream, stramování

Fanoušci filmů se mohou těšit, že populární server pro sdílení videí Youtube.com začne nabízet i zbrusu nové filmy. Filmy budou sice zpoplatněny, sledovat je na Youtube.com je ovšem jedna z možností, jak je vidět co nejdříve a legálně.

Cena, za sledování těch nejnovějších filmů bude odpovídat ceně lístku do kina, tedy zhruba 5 dolarů. Pro České fanoušky ovšem přijde lehké zklamání, služba bude nejdříve spuštěna v USA, a až podle výsledků, které ukáže se bude spouštět i v jiných zemích. Google, jakožto vlastník Youtube ovšem připouští, že možnost spuštění služby celosvětově je veliká.

Zprávy o tom, že na Youtube budou i nové filmy se objevují na internetu už delší dobu, samotný Google oznámil, že se s některými hollywoodskými studii bavil o spuštění této funkce již několik měsíců. Datum zveřejnění jednotlivých filmů bude vždy stejné, jako jejich uvedení na DVD nosičích.

Málokdo ví, že na Youtube už některé filmy, které jste mohli vidět dříve uploadované jsou, nejde však o žádné „trháky“ ale spíše o starší filmy, popřípadě dokumentární tvorbu nebo rovnou filmy od nezávislých tvůrců.

Zdroj: FT.com

YouTube v súčasnosti už na youtube.com/movies ponúka sledovanie filmov, ide ale o filmy zahraničných alebo menej známych štúdií, dokumenty alebo staré a menej populárne filmy.

Novinka Youtube asi začne nabízet nové filmy byla publikován 30. srpna 2010 v 19.30. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...