Gmail přináší novou službu, dokáže rozpoznávat důležitou poštu

Tagy:  gmail, google, mail, spam, třídění, důležitost, pošta, elektronická pošta

Google pro svoji službu Gmail představil novou službu, která je zatím v experimentálním provozu, měla by se však brzy stát plnohodnotnou funkcí pro uživatele Gmail. Novinka nese název Priority Inbox a její účel je jednoduchý: zlepšení kontroly docházejících mailů a jejich řazení dle důležitosti.

Určitě víte, co si představit pod klasickým spamovým filtrem, Priority Inbox sice není filtr v pravém slova smyslu, rozšiřuje však možnosti obyčejné emailové schránky. Pokud Vám dojde jakýkoliv email, Priority Inbox sám zhodnotí, jestli jde o mail důležitý, nebo třeba jen o nějaké obchodní sdělení automatického systému a maily roztřídí. Ty, které budou považovány za nejdůležitější dostanou svoji speciální žlutou značku, ty ostatní budou označovány hvězdičkou.

Uživatel navíc bude moci mailovou schránku „učit“, manuálně může označit maily, které jsou pro něj důležité, systém si pak bude označené adresy „pamatovat“ a pokud zaznamená mail ze stejné adresy, popřípadě stejného typu, automaticky ho označí jako důležitý.

S tím souvisí i nové nastavení jednotlivých sekcí, můžete si například vybrat, kolik emailů bude kam zařazeno.

Zdroj: Youtube.com

Novinka Gmail přináší novou službu, dokáže rozpoznávat důležitou poštu byla publikován 31. srpna 2010 v 22.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...