Logitech uvádí na trh barevnou řadu myší

Tagy:  myš, logitech, bezdrát, bezdrátový přenos, design, vzhled, barva, vzor

Nejdůležitější vlastností u počítačového příslušenství je bezesporu užitná hodnota, k čemu by Vám například byla klávesnice, na kterou se nedá psát, nebo monitor, který má mizerné rozlišení. Čím dál tím více se ovšem dostává ke slovu i další důležitá součást výrobku a tou je design.

Právě o designu, respektive o barevnosti jsou nový myši od Logitechu, zahrnuté v kolekci Logitech Fantasy Collection. V kolekci je hned několik myší, které se od sebe rozlišují především různými vzory a hlavně barvami. Vývojáři Logitechu se snažili trefit se co nejlépe do aktuální módy. Myši jsou laděny spíše do tajuplnějších barev, výsledek ovšem stojí za to.

Myš

Myš

Zatím jsou k dispozici myši v různém odstínu červené, dále pak růžová, modrá, zelená a černá. Některé myši mají i různé vzorování, většinou v podobě různě silných, jinak barevných linek na vrchní části. Nabízených vzorů je skutečně velké množství, takže záleží na libovůli každého uživatele, která barva se bude k jeho osobnosti hodit nejvíce.

Kromě zajímavého vzhledu mají myši i velice dobré technické parametry a dobře padnou do ruky. Kompletní řada Logitech Fantasy Collection se začne prodávat v průběhu tohoto měsíce, v obchodech by měla stát okolo 840 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka Logitech uvádí na trh barevnou řadu myší byla publikován 2. září 2010 v 22.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...