Nová verze přehrávače iPod touch, má funkci nahrávání HD videa a extrémně kvalitní displej

Tagy:  apple, ipod, ipod touch, přehrávač, hudební přehrávač, apple produkt, verze, novinka

Společnost Apple uvádí na trh novou verzi svého hudebního přehrávače iPod touch. Tato verze přináší hned několik podstatných vylepšení, oproti verzi minulé, jde například o displej Apple Retina, nebo možnost nahrávání HD videa.

Prakticky nejdůležitější částí celého přístroje je displej, Apple Retina, jak se použitý produkt jmenuje, má rozlišení 960×640 pixelů, což ho řadí k nejlepším na trhu a podstatně tak zvyšuje pohodlí práce s ním. Velké úpravy se dočkala i zabudovaná kamera, díky ní se objevila další funkce, jde o videohovory FaceTime, které je možné provádět ve WiFi sítích. FaceTime je kompatibilní s dalšími přístroji iPod touch i s iPhone 4.

U nahrávání HD videa se také objevuje jeden gadget, který předtím chyběl, konkrétně je to sdílení prostřednictvím služby MobileMe a samozřejmě známého Youtube. Natočené video můžete ještě před odesláním různě doopravovat v nástroji iMovie.

Novinky se dotkly i „vnitřností“ přehrávače – hlavně čipu. Apple A4 teď poskytuje optimální jak výpočetní, tak grafický výkon, navíc pomáhá udržovat nízkou spotřebu energie. Jako softwaru bylo použito osvědčeného iOS 4.1.

Zdroj: Networkworld.com

Novinka Nová verze přehrávače iPod touch, má funkci nahrávání HD videa a extrémně kvalitní displej byla publikován 5. září 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...