Centrum představuje nový online bazar, Najisto.cz BAZAR

Tagy:  centrum, vyhledávač, projekty, aukce, inzeráty, online inzeráty, aukční servery, centrum.cz

Na poli Českého internetu se objevil nový server Najisto.cz BAZAR. Jeho zaměření je jednoduché, jde v podstatě o internetový bazar, kterých funguje v České republice už několik. Najisto.cz je projekt vyhledávače Centrum.cz.

Najisto.cz už existuje jako katalog firem, který právě Centrum.cz spravuje, Najisto.cz BAZAR je jeho rozšířením. Centrum uvádí, že tak reaguje na velikou poptávku, kterou jeho uživatelé projevují. Najisto.cz BAZAR bude k dispozici pro obyčejnou inzerci bez poplatku, což je oproti ostatním, podobě zaměřeným serverům velkou výhodou.

Centrum.cz

Centrum.cz

Samotné Najisto.cz funguje už přes dva roky, bohužel v poslední době bylo o něm velice málo slyšet a spousta lidí ho považovala za už „mrtvý“ projekt. Rozšíření BAZAR by mělo tento trend zvrátit, aktuálně obsahuje databáze okolo 200 tisíc inzerátů. Podobně, jako například u Seznamu, který provozuje projekt Sauto.cz a Sreality.cz i Najisto.cz těmito sekcemi disponuje, i když je má pojmenovány jako Nemovitosti a Vozidla. U sekce Nemovitosti se navíc o vaší nabídce dozví více lidí, protože inzeráty se zobrazují i na serveru RealityMix.cz, který také patří do rodiny serverů okolo Centrum.cz.

U sekce Vozidla bude mít uživatel možnost v případě zájmu umístit svůj inzerát prostřednictvím portálu Cars.cz.

Zdroj: Centrum.cz

Novinka Centrum představuje nový online bazar, Najisto.cz BAZAR byla publikován 15. září 2010 v 23.30. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...