Delfín software uvádí na trh nové verze programů ŠPEH a BONZÁK

Tagy:  monitoring, zaměstnanci, sledování

Víte, co dělají zaměstnanci na počítači? Máte odpověď nejistou, nebo nelichotivou a chcete sjednat nápravu? Pak máme pro Vás jednoduché řešení. Naše programy Vám dají jasný přehled o využívání počítače a podklady, které pomůžou při zajištění nápravy.

Delfín software uvádí na trh nové verze programů ŠPEH a BONZÁK (http://www.swmag.cz)

ŠPEH je malinkatý program který běží skrytě na počítači uživatele a sbírá informace o veškeré činnosti.

Delfín software uvádí na trh nové verze programů ŠPEH a BONZÁK (http://www.swmag.cz)

BONZÁK zobrazuje sesbíraný provoz od ŠPEHů v přehledných tabulkách, nebo grafech. Všechny údaje jsou rozděleny do následujících skupin.

  • PROVOZ – získáte informace o všech otevřených oknech a spuštěných programech. Dále zjistíte, co uživatel napsal na klávesnici a jak moc klikal myší.
  • OTISKY OBRAZOVEK – tato skupina poskytne náhledy na otevřené programy.
  • VYTÍŽENOST – Zobrazuje graf s množstvím úhozů do klávesnice nebo kliknutí myší. Snadno můžete porovnat vytíženost pracovníků při podezření na nižší efektivitu práce.
  • ZAPNUTÉ POČÍTAČE – Přehledně zobrazuje, které počítače byly v daný den zapnuty. Mimo jiné lze takto sledovat docházku.
  • KOPÍROVÁNÍ– Budete mít přehled o vložených datech do schránky Windows, o připojených USB discích a o všech změnách v souborech na pevném disku i disku USB.

A co zákon? Bát se nemusíte, je to legální, nepřekročíte hranu zákona.
Více se dozvíte na našich internetových stránkách www.delfinsw.cz.
Stáhněte si zkušební verzi a zjistíte, že Informace mají cenu zlata.

Zkušební verzi programu si můžete stáhnout na edownload.cz:

Novinka Delfín software uvádí na trh nové verze programů ŠPEH a BONZÁK byla publikován 29. listopadu 2011 v 10.00. Autorem novinky je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...