Letos se dočkáme iPadu 3 a 4

iPad, iPhone aj., to byl hit loňského roku, letos by měl tento jablíčkařský trend nadále pokračovat. A kdy se dočkáme vydání? iPad 3 v březnu a iPad 4 už letos v říjnu. Tyto informace před pár dny přinesl server DigiTimes.

Podle DigiTimesu pocházejí tyto informace právě od výrobců, kteří vyrábějí součástky do jablíčkových produktů. Tito vývojáři částí také pár detailů ohledně iPadu 3 a iPadu 4. Jedná se o detailní rozměry a baterie. iPad 3 podle těchto informací má mít full HD displej s rozlišením 1 536×2 048 pixelů a take má mít větší výdrž baterie.

Podle těchto “zaručených” informací, která nám přinesl server DigiTimes se nemájí specifikace nijak vážně lišit od předešlých produktů. Každopádně berme tyto “zaručené” informace s rezervou. Předem už je jasné to, že po příchodu těchto produktů na pulty naších obchodu se zlevní aktuální iPad 2. iPad 4 by měl především zaujmout svými novými aplikacemi a vyšším výkonem.

Letos se dočkáme iPadu 3 a 4 (http://www.swmag.cz)

Novinka Letos se dočkáme iPadu 3 a 4 byla publikován 9. ledna 2012 v 14.30. Autorem novinky je Přemysl Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...