Razer a jeho nová herní myš Naga Hex

Všemi známá společnost Razer představila novou herní myš, která je určena především pro hráče MOBA – MP Online Battle Aren. Jedná se tedy o různé online bojové hry ve stilu Dota. Tato myš byla představena na veletru CES pod názvem Naga Hex. Na veletrhu CES bylo již představeno velmi dost zajímavých novinek, které stojí určitě za zmíňku.

Myš Naga Hex má v sobě 6 tlačítek (na boku), který by měly napomáhat při hraní daných her. Tím pádem budete lehčeji používat různá kouzla aj. prvky online bojovek. Kdo si vezme myšku do ruky a začne ji ohmatávat, tak určitě zjistí, že takový počet tlačítek při hraní je až k zaleknutí. Každopádně společnost Razer už má takovou myšku, která disponuje 12 tlačítky.

Podle mluvčího společnosti Razer, který představoval tuto myšku na veletrhu CES je tato myška ideální také na hraní RPG her. Novou myšku si můžete přeobjednat za necelých 1 600 Kč.

Razer a jeho nová herní myš Naga Hex (http://www.swmag.cz)

Novinka Razer a jeho nová herní myš Naga Hex byla publikován 13. ledna 2012 v 21.00. Autorem novinky je Přemysl Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...