Zimní olympijské hry v Soči začínají – Google i Seznam jsou připraveni

Olympijské hry v Soči klepají na dveře a to do slova i do písmene. Slavnostní ceremoniál odstartuje dnes v 17 hodin 22. zimní olympijské hry, které se odehrají v ruském městě Soči na pobřeží Černého moře. Google i český Seznam přinášejí zajímavé přehledy základních informací, které vyvoláte zadáním nějakého klíčového slova do vyhledávače.

Výsledek vyhledávání hesla „olympiáda“ na Google

Výsledek vyhledávání hesla „olympiáda“ na Google

Při zadání hesla olympiáda vám Google poskytné jednoduchý program her a souhrné informace o letošních olympijských hrách v informačním bloku. Pokud například zadáte klíčová slova hokej soči, Google zobrazí časový harmonogram nejbližších utkání v ledním hokeji. Google navíc mění i své logo, a tak v současné době můžete vidět duhově zabarvené logo odkazující na Olympijskou chartu. Český vyhledávač Seznam.cz také poskytuje podobný servis, který funguje na totožném principu. V případě Google je také třeba dát pozor na nastavení lokalizace. Pokud používáte například americký Google.com, časy programů nejsou uváděné ve středoevrospkém ča­se.

Na SWMag.cz pro vás chystáme ucelený přehled nejlepších informačních zdrojů z letošních ZOH. Zaměříme se jak na webové servery, tak i na zdarma dostupné aplikace na mobily.

Zdroj: Google a Seznam

Novinka Zimní olympijské hry v Soči začínají – Google i Seznam jsou připraveni byla publikován 7. února 2014 v 16.30. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...