Seznamka Lidé.cz v kompletně novém kabátu

Seznam předělává všechny své služby do mnohem jednoduššího a vzdušnějšího designu. O většině jeho plánů jsme ostatně zpracovali celý článek. Po 15 letech chodu se služba kompletně od základu změnila. Větší fotografie, nový design a mobilní aplikace.

Seznam zapracoval také na bezpečnějším seznamování uživatelů. Dle libosti si každý může vybrat, s kým chce a nechce komunikovat. Před počátkem jakékoli komunikace tak dotazovaná osoba obdrží žádost, kterou může odmítnout. Vedle soukromých konverzací existuje také možnost veřejné diskuse na diskusním fóru. Tedy podobně, jako to fungovalo dříve.

Nový kabát Lidé.cz

Nový kabát Lidé.cz

Novinkou je také mobilní aplikace umožňující plnohodnotné používá sociální služby a seznamky Lidé.cz. V současné době je k dispozici aplikace zdarma pro mobilní operační systém Android a v nejbližší době i pro iOS. O aplikaci pro Windows Phone zatím nepadla žádná zmínka.

Zdroj: Seznam Blog

Novinka Seznamka Lidé.cz v kompletně novém kabátu byla publikován 2. dubna 2014 v 11.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...