Microsoft Office zdarma – Dotyková verze pro Windows 10 je venku

Windows 10 zažívá v poslední době četný přísun zajímavých novinek. Lednové novinky operačního systému Windows 10 shrneme v článku již velmi brzy na SWMag.cz, mezitím však Microsoft stačil uvolnit dotykovou verzi kancelářského balíku Office zdarma.

Dotykový balíček Office v současnosti obsahuje trojici základních programů, mezi kterými nechybí textový editor Word, tabulkový procesor Excel a také PowerPoint pro tvorbu prezentací. V budoucnu by balíček dotykových aplikací měl doplnit poštovní klient Outlook. Chcete-li zmíněné aplikace vyzkoušet na vlastní kůži, je nutné mít nainstalované nejaktuálnější sestavení Windows 10 Technical Preview. Samotné instalační média pak naleznete ve Windows Store Beta. Co se týče budoucnosti, pro malá dotyková zařízení můžeme očekávat nový balíček Office zdarma, ovšem pro větší zařízení bude k dispozici klasický Office 2016.

Zdroj: Blogging Windows

Novinka Microsoft Office zdarma – Dotyková verze pro Windows 10 je venku byla publikován 9. února 2015 v 05.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...