Diskuse ke článku Rozhovor s Patrikem Voglem - Webdesigner a publicista s jasnými názory

Názor

Napsal/a: Autor

Přidáno: 25.03.2013 17.23

Odpovědět

Patrik Vogl je především Hulánův řiťolezec a degustér spermatu, což je jeho hlavní obživa.

RE: Názor

Radek

Odpovědět

Polyká? V kolika polkl poprvé? Koho? Samé otázki…

subjektivita

Napsal/a: Taha

Přidáno: 26.03.2013 09.49

Odpovědět

Rad si prectu clanek na hellowindows, nebo uryvek na twittru. Proc? Recenze nejsou jako v pripade androidnich smejdu – ma to deset jader, milion mega ram a da se nastavit obrazek na pozadi plochy, dame tomu 300% v katalogu (mobilmania.cz­.......) chuj s tym ze se to seka a ze to tomu vraku natre wp za 7k…

A vsichni, kdo na wp a jak na Patrika tak na Radka Hulana, reaguji negativne jsou jen trotlove co nedokazou prekousnout to, ze jejich modla Big Google taky dostane prdel.

Znam spoustu Nokia hateru. Argument od pradavna je: predrazene smejdy.. Nedulezitejsi je to slovo predrazene. Jako decka na to nemeli a tak si zvykli na smejdy s mizernym zpracovanim a Nokia je porad predrazena :) lol. :) zase iOvce je opacna skupina. Rdice jim nakoupili drahe kraviny a ty je treba uctivat, aby nahodlu neztratily na sve „vyjimecnosti“

hawk

RE: subjektivita

pawouczech

Odpovědět

Hovnu rozumíš, fanklub Windows, sračky :-

RE: subjektivita

pawouczech

Odpovědět

Hovnu rozumíš, fanklub Windows, sračky :-

Re: Taha

Napsal/a: *****

Přidáno: 26.03.2013 14.11

Odpovědět

Ale to víš že jo, foglíčku. Už ti dneska radeček vymrdal zadeček?

p.Vogl

Napsal/a: Michal

Přidáno: 26.03.2013 14.42

Odpovědět

Pan Vogl je zajímavá osoba. Charakterizovat si ho nedovolím, protože ho osobně neznám, ale… Chvíli vypadá jako velice inteligentní člověk, dokáže psát články do kterých se člověk vyloženě zažere a někdy je zase jak dítko z pomocné školy, které se právě naučilo psát. Rád si přečtu vše co napíše, i když je to (z mého pohledu) absolutní snůška keců a odpad. Co mě ale opravdu fascinuje je, jak názor jednoho mladého člověka dokáže nas*at tolik lidí.

RE: p.Vogl

Radek

Odpovědět

Nasrat? Ani bych neřekl. Spíše si ťukáme na čelo a říkáme si „co to ten čurák zase vysral za hovna?!“ :-) Chápeš, Míšo?

RE: RE: p.Vogl

Michal

Odpovědět

Ne, to opravdu nechápu. Teda spíš takhle… chápu, že někdo nemá celé dny co dělat, má nudný život typu: „Do práce (školy), k počítači, spát“ a pořád dokola a tak se zajímá o životy druhých. Ono na tom není nic špatného, každý jsme nějaký a někomu tento styl života prostě vyhovuje. Co ale opravdu nechápu je, vulgární oslovení „čurák“. Rýpnout si, vyjádřit svůj nesouhlas, polemizovat pod článkem… to je v pořádku, ale mělo by to mít jistě hranice. Navíc, Patrik několikrát veřejně přiznal, že většina jeho článků jsou čisté provokace a tak by na ně člověk měl pohlížet spíše s nadhledem a jistou „rezervou“. Jak jsem psal v předchozím komentáři… Většinu jeho článků považuji za naprostý odpad, ale nemám potřebu kvůli tomu urážet autora. Napíši svůj názor k danému tématu a tím končím. Nemám náladu, ani čas se s někým dohadovat v nekonečné diskuzi a hlavně je to zbytečné, když na to má druhá strana opačný názor. Čtení takových článků považuji spíše za „relax“, kdy si vyčistím hlavu, zasměji se a pokračuji ve své práci.

RE: RE: RE: p.Vogl

Radek

Odpovědět

Osobní invektivy vůči Patrikovi pramení právě z jeho nenávistých zlých článků. Kolik jsi od něj přečetl starších článků? Já ho sleduju už od počátku věků a mohu Ti říci, že s takovým šmejdem jako Vogl bych na pivo nikdy nešel. Ani ruku bych mu nepodal. http://exotopedia.org/…/Patrik_Vogl Pravda je ta, že poslední dobou už chlapec vyrostl (nikoli do krásy) a už kolem sebe nešíří ten pověstný „hate“, ale dříve tomu tak prostě nebylo. Něvěřím, že se tento člověk někdy změní a je mi to jedno. Je to blb.

RE: RE: RE: RE: p.Vogl

Michal

Odpovědět

Jeho starší články samozřejmě znám a s exotopedií jsem podrobě seznámen (čerpal jsem z ní před rokem na případovku do psychologie). Já se ho tu nesnažím obhajovat, ani netvrdím, že je to fajn člověk. Jen nedokážu pochopit to, že má někdo potřebu ho urážet, nadávat mu a tím se snížit na úroveň, kde byl Patrik zhruba před těmi 2 – 6 lety. Spíš bych čekal, že lidi využijí svůj intelekt, originalitu a schopnost vést diskuzi na úrovni, kde ho „umlátí“ protiargumenty tak, že si začne připadat jako hlupák. Věř mi, že to jde i slušně. Ale polemizovat na téma: „Patrik Vógl – Jaký byl, je a bude“ (BTW: byl by to docela dobrý název knihy :) ), by se dalo opravdu donekonečna. Co člověk, to názor. Vždycky tu budou čtyři skupiny lidí… Jedni ho budou žrát, druzí nenávidět, další číst pro pobavení a nakonec skupina těch, kterým je nějaký Vógl ukradený. K Tvému poslednímu slovu… Neřekl bych, že je to blb. Spíš bych řekl, že je to člověk s nejasnou budoucností, který jednou těžce narazí a hubu si rozbije takovým způsobem, že se jen těžko znovu postaví na nohy. Ale to už je jiný příběh, na který si budeme muset počkat. Do té doby pro mě bude četba jeho článků způsob, jak si vyčistit hlavu od práce a pobavit se.

RE: p.Vogl

L3GO

Odpovědět

spis ty clanky krade, nebo si na to najima lidi pac kdyz on sam napise nakej dopis tak to jsou nebe a dudy

Opravdu?

Napsal/a: parohac4

Přidáno: 27.03.2013 23.14

Odpovědět

Další z řady „rozhovorů“ o ničem. Tedy s Patrikem o ničem. Kdybych Patrika neznal a nevěděl jak tluče hubou, žral bych ho. Třeba to i ostatním jednou dojde, co je Patrik zač.

Víte, s kým máte tu čest?

Napsal/a: David

Přidáno: 28.03.2013 10.49

Odpovědět

http://davidkutak.wordpress.com/…iku-voglovi/

a následně, když už opravdu teče Patrikovi do bot ještě něco lepšího

http://davidkutak.wordpress.com/…ni-oznameni/

RE: Víte, s kým máte tu čest?

Ajvngou

Odpovědět

LOL, kopie pro otce. Ovšem to už tady jenou bylo, co já vím. Tak před třema, možná víc rokama. Byl to Lelkoun a to Vogl mu posílal ten samej blábol.

p. Vogl je povl

Napsal/a: L3GO

Přidáno: 28.03.2013 13.24

Odpovědět

takze jsem si pocetl a musim uznat ze jstej pan je opravdovy kreten, asi, nebo to jen hraje, ale kdyz napsal ze projekt Merkuro.cz je nepouzitelny, jsem se malem uchcal smichy, asi to potrikovi nepripada pouzitelne pac to neumi pouzit, ale existuje spousta jinych lidi co maji prumerne nebo vyssim IQ co si s tim poradej. aty jeho vyhruzne dopisy :) opravdu komik nebo totalni debil?

Rozhovor samotný

Napsal/a: Ajvngou

Přidáno: 12.04.2013 22.58

Odpovědět

Jinak každej tady řeší, jakej je PV kretén, ale taky bych se ještě ptal, co za troubu udělá takovej podlézavej článek plnej perel typu: „Vytváříte weby s nádherným designem. Je to vaše živobytí?“ CMON!

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny