Email Academy – Revoluce v podnikání

Tagy:  jak snadno vydělávat přes internet, efektivní vydělávání skrze internet, efektivní obchodní email, prodávejte skrze email, jak méně pracovat a více vydělávat

Email Academy – Revoluce v podnikání

Pro všechny, kdo chtějí znát poznat cestu úspěšného podnikání přichází David Kirš a jeho Email Academy. Díky tomuto projektu má každý jedinec možnost se zastavit, naučit se správným metodám a stát se ve svém byznysu skutečně produktivním. Čtěte rozhodně dále a změňte svůj život konečně k lepšímu!

Změna

Mnozí samozřejmě namítají, že musí pracovat a nemají čas se něčemu učit či cokoliv plánovat. Jiní si zase ono vzdělávání slibují, ale odsouvají ho na stále pozdější termín a vlastně k němu nikdy nedojde. Tito muži činu však nechápou zásadní rozdíl ve způsobu vlastní práce. Pokud totiž nemáme tu správnou strategii, ten správný přístup, můžeme pracovat 15 hodin denně, zanedbávat rodinu, přátele i zdraví, ale výsledek stejně nebude úměrný naší námaze. Proto se vyplatí zamyslet se nad tím, jak svou práci provádíme, abychom z ní mohli konečně těžit.

Úvodní obrazovka EmailAcademy.czÚvodní obrazovka EmailAcademy.cz

David Kirš

David Kirš je známý podnikatel z Brna, který je autorem řady úspěšných projektů, mezi které patří Miliónové Impérium, Zelenalimetka.cz, Budstastny.cz a v neposlední řadě také Email Aacademy, kterému se v tomto článku budeme věnovat. Více informací o Davidu Kiršovi pak nalezneme na jeho oficiálních stránkách zde.

DavidKirs.czDavidKirs.cz

Email Academy

Email Academy je jedinečný projekt, ve kterém nás autor seznámí s metodami, na kterých sám vybudoval úspěšné firmy a projekty. Žijeme v uspěchané době, kdy utrácíme za reklamu, pracujeme od rána do večera, ale neblížíme žádanému cíli. David Kirš nám podrobně vysvětlí, jak využívat jedinečné nástroje, které v současnosti máme všichni k dispozici – internet a email. Právě to jsou totiž mocné nástroje, které nestojí téměř žádné peníze. Otázkou pak zůstává, jak přesně je využít a právě takové metody se v Email Academy naučíme. Dále zjistíme, jak se stát strategickým podnikatelem, který neřeší jen aktuální situace, ale pracuje dle kvalitně navrženého systému, který samozřejmě vede ke značným ziskům i volnému času. K tomu nám dopomůže 7 tajemství, o které se s námi David Kirš rád podělí. Konkrétní postupy zde samozřejmě popisovat nebudeme, ale vše najdete v Email Academy.

Email Academy logoEmail Academy logo

Cesta k poznání

Možná se ptáte, jakou že cestou se vlastně všechny ty důležité informace dozvíme. Způsobů je hned několik a tak si může každý vybrat dle svého gusta a uvážení. Pro většinu účastníků bude nejpohodlnější a nejzáživnější sledovat videa, na kterých uvidíme Davida Kirše spolu s ilustrujícími obrázky, při kterých nám vše postupně vysvětluje. Obsah tohoto kurzu je rozdělen do tří videí, které jsou však dosti dlouhé. První z nich má téměř čtyřicet minut a tak se nemusíme obávat, že by jsme se toho dozvěděli příliš málo. Další metodou je vše si poslechnout coby audio v MP3 formátu, na kterém je úplně to samé, co na videu. Poslední možností je pak elektronická kniha, která je zcela zdarma ke stažení. Ať už si zvolíte kterýkoliv způsob, zamiřte na www.emailacademy.cz pro další podrobnosti. Nutno dodat, že projekt Email Academy doprovází velice vkusný, jednoduchý a přitom moderní design. To platí nejenom pro webové stránky a videa, ale také pro eknihu a další projekty Davida Kirše.

EmailAcademy.cz videoEmailAcademy.cz video

Závěrem

Rozhodnutí, zda dát Email Academy šanci je samozřejmě na vás. Z vlastní zkušenosti vám však doporučujeme tomuto projektu alespoň několik minut věnovat. Může vám to změnit život. Za kurzy s podobným obsahem se dnes platí mnoho tisíc, tak proč nezkusit něco, co je zcela zdarma a co si můžeme bez riskování financí snadno vyzkoušet?

Podívejte se na toto video ZDARMA, které pro Vás připravil jeden z nejúspěšnějších podnikatelů na internetu v ČR. Video má nabitých 40 minut, je plné skvělých informací a osobních příběhů. Je plné inspirace a donutí Vás k zamyšlení nad možnostmi podnikání. Proč dělat podnikání složitě, když to lze zjednodušit? Zjistěte jak a bude Vás to stát jen Váš čas.

Článek Email Academy – Revoluce v podnikání byl publikován 12. března 2013 v 14.45 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Hlas. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...