Corel WinDVD Pro 11 - DVD přehrávač se vším všudy

Sponzorované odkazy

Corel WinDVD Pro 11 - DVD přehrávač se vším všudy

Určitě všichni jsme se již alespoň jednou v životě setkali s přehráváním DVD, a nebo se mýlím? Každopádně se v tomto článku podíváme a představíme si jeden z nejlepších přehrávačů, které se na internetu nachází. A proč si myslím, že patří k těm nejlepším? Zvládá přehrávat nejrůznější filmy ve formátu DVD, ale také nejnovější Blu-ray disky a dokonce i klasické video soubory, kterých je u nás naprostá spousta. Pokud máte další otázky, neváhejte a přečtěte si článek, který jsme si pro Vás nachystali. Najdete v něm odpovědi na všechny Vaše otázky.

Co vše nabízí WinDVD Pro 11?

WinDVD patří k nejlepším programům na trhu, kteří se zabývají přehráváním filmů v nejrůznějších formátech jako například DVD a Blu-ray. Dalším bonusem tohoto programu je jednoduchost a intuitivní ovládání a to je důvod, proč je program na světě tak populární mezi uživateli internetu. Navíc zde naleznete možnost nastavit obraz, typ přehrávání a vše podle vlastního uvážení, takže si de facto můžete s programem dělat, co budete chtít.

WinDVD Pro 11WinDVD Pro 11

Výhody programu

Tento program nabízí naprosto krásný a čitelný obraz, který splňuje i ty největší parametry. Mimo jiné si můžete s obratem pohrát, nastavit různou barvu, jas, kontrast, klidně i přidat nějaké ty efekty a odstíny. Podporuje zvuk Dolby Digital 5.1 a možnost vložení titulků, což ocení všichni, kteří nejsou v angličtině zběhlí. Mezi hlavní formáty, které podporuje, patří WMV v HD rozlišení, DivX, MPEG2 – 4, zvládá DVD a Blu-ray disky a další formáty, které se na trhu nacházejí. Domnívám se, že v tomto programu přehrajete naprosto vše!

Nově nabízí převod videa z 2D na 3D!

V této verzi můžete jednoduše převádět filmy do 3D formátu a to bez ztráty kvality videa. Program analyzuje charakteristiky barev, pozic a pohybů a na jejich základě toho vykresluje 3D obraz. S využitím funkce BD-Live získáte prostřednictvím přehrávače Blu-ray připojeného k internetu přístup k dalšímu filmovému obsahu.

WinDVD Pro 11WinDVD Pro 11

Moje hodnocení

V případě, že stále nevíte, jaký program na přehrávání videa nainstalovat, zkuste sáhnout po programu WinDVD! Mohu Vám říci, že budete 100% spokojeni a neuděláte žádnou chybu. Vynikající volba pro naprostého začátečníka, ale i pro profesionála, který si chce program nastavit dle svých potřeb. Neváhejte a vyzkoušejte tento moderní program na přehrávání videa. Pokud se Vám nebude líbit, jednoduše ho smažte a sáhněte po něčem jiném.

Moje hodnocení:  90 %

Výborný program

Výhody:

  • Česká lokalizace
  • Moderní funkce a nástroje
  • Diskuzní fórum

Nevýhody:

  • Větší nároky na hardware

Článek Corel WinDVD Pro 11 - DVD přehrávač se vším všudy byl publikován 29. srpna 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (5).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...