BackupLife - Snadná záloha s příznivou cenou

Sponzorované odkazy

BackupLife - Snadná záloha s příznivou cenou

Online záloha – technologie, která hýbe světem! Pokud pravidelně neprovádíte zálohu počítače, tak Vám povím, abyste jej rychle začali používat. Nikdy nevíte, kdy Vám může počítač „umřít“ a veškeré data ztratíte nadobro! Osobně používám interní úložiště, které mám fyzicky uschován, protože z těch online úložišť mám docela obavy. Ano, každý garantuje nejlepší zabezpečení soukromých dat, ale můžete již věřit? Opravdu jim chcete svěřit své veškeré data a hesla, které využíváte denně? Pokud s tímto nemáte problém, doporučuji Vám vyzkoušet aplikaci BackupLife, která přes internet zvládne zálohovat veškeré Vaše data. Vše o tomto programu naleznete v článku, kde se budu snažit zaměřit na využití tohoto programu a na jeho hlavní přednosti.

Co je BackupLife?

Jedná se o moderní aplikaci pro zálohu dat v počítači. Vše je uloženo do zabezpečeného datacentra. A co vše je potřeba udělat? Stačí kliknout na jejich stránky, zaregistrovat se a přihlásit se pod účtem, který jste si vytvořili. Následně spustíte aplikaci, která automaticky vytvoří zálohu počítače a začne kopírovat data do centra, které se nachází někde v úložišti na internetu. A k čemu je to dobré? Pokud se Vám stane, že si smažete nějaké data, stačí se dostat do zálohy a přesně v ten čas, který potřebujete, znova importovat a vše máte tam, než se Vám stala ta osudná chyba!

BackupLifeBackupLife

Výhody programu

  1. Internetové úložiště nabízí neomezený prostor, tudíž není potřeba žádného omezení. Kapacita je opravdu neomezená! Dokáže zálohovat jakékoliv data o jakékoli kapacitě.
  2. Dle výrobce nabízí perfektní zabezpečení. Přenosy záloh jsou šifrovány 256bitovým certifikátem a data na centru jsou dále šifrovány. Nabízí tudíž dvojité šifrování dat! A jak se můžete k datům dostat? Jednoduše, nabízí 3D secure zabezpečení, které znáte například z internetového bankovnictví pomocí zprávy.

Moje hodnocení

Záloha je potřeba! Otázka zní, zda můžete věřit takovýmto programům. Osobně jej nepoužívám, protože mám strach o své soukromé data. Pokud ale tento problém nemáte, zkuste si o tomto programu přečíst rozsáhlejší recenzi a třeba se Vám program zalíbí a začnete jej natrvalo používat. Opravdu i správa programu je jednoduchá, tudíž není potřeba žádného složitého manuálu, který by Vám tento program blíže popsal. Po grafické stránce se jedná o průměrný program, ale pro zálohu je podle mě dostačující.

Moje hodnocení:  70 %

Článek BackupLife - Snadná záloha s příznivou cenou byl publikován 5. září 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...