Wise Care 365: Čistota počítače je základ!

Sponzorované odkazy

Wise Care 365: Čistota počítače je základ!

Máte problém s rychlosti počítače? Možná bude problém v tom, že jej máte zahlcen nepotřenými daty a soubory, které nemusíte mít v počítači a zůstaly tam po nevydařené instalaci, případně jste jej zapomněli odinstalovat a smazat nevyhovující soubory. Proto jsme si pro Vás připravili článek, ve kterém Vám představíme program Wise Care 365, který pracuje jako odstraňovač nepotřebného v počítači. Převážně se zaměřuje na soubory, které jsou zapomenuty a již se využívat nebudou. Opravdu funguje a pracuje skvěle. Mám jej vyzkoušet a dokonce mi ušetřil docela dost kapacity počítače a taktéž jsem zaznamenal malinké zvýšení rychlosti a výkonnosti počítače.

Co je Wise Care 365?

Tento program obsahuje nespočet moderních nástrojů a funkcí, které jsou primárně určeny k vyčištění počítače od nepotřebných souborů a následného zvýšení jeho celkové výkonnosti. Práce s programem je opravdu jednoduchá, ideální pro začátečníka. Stačí nainstalovat, spustit a program vše udělá za Vás a vše sám bude optimalizovat. Nemusíte jej ani nastavovat, v základu zvládne vše sám.

Vlastnosti programu

K hlavním přednostem programu patří čištění, optimalizace a defragmentace registrů, dále pak je důležité uvolnění potřebného místa na pevném disku, obnova ztracených dat, bezpečné mazání důležitých dat v počítači, ale tak ochrana proti neoprávněnému přístupu k osobním programům, nebo také optimalizace operačního systému a nesmíme zapomenout ani na automatické vypnutí počítače. Tyto všechny věci se dají v tomto jednoduchém programu nastavit. Vše budete mít pod jedním programem a nemusíte používat několik programů současně.

Wise Care 365Wise Care 365

Závěrem

Ano, jedná se o věčný boj o místo na pevném disku. V současnosti každá aplikace zabírá nespočet celkové kapacity, samozřejmě i paměti a pak počítač neví, co dříve zpracovat a dochází ke zpomalení celkového chodu počítače. A proto jsem Vám chtěl ukázat program, se kterým tyto věci můžete odstranit jednou pro vždy. Pravidelně budete s tímto programem dělat kontrolu počítače a uvidíte, že za chvíli tyto problémy již mít nebudete. Doporučuji Vám jej alespoň vyzkoušet a uvidíte, zda k němu přilnete malinko více. Navíc se jedná o tzv. freeware, takže zdarma stažitelný. Bez nutnosti registrace i zakoupení licence!

Moje hodnocení:  85 %

Dobrý freeware

Článek Wise Care 365: Čistota počítače je základ! byl publikován 3. října 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...