Office 365 – limitované licence

Tagy:  nejnovější office, kde koupit office, office pro studenty, školáky, školy, word, one note, nejvýhodnější office, office 365

Sponzorované odkazy

Office 365 – limitované licence

Stále častěji můžeme na trhu naleznout pouhopouhé pronajmutí softwaru. Snad nejznámějším takto licencovaným balíčkem aplikací je Office. Právě jeho limitované edice si dnes představíme spolu se všemi výhodami či nevýhodami takového činu.

ProgramyProgramy

Proč limitovaná licence?

Nabízí se samozřejmě otázka, proč by někdo vůbec měl platit za časově omezenou licenci. Plusů se najde hned několik. V první řadě jsou takové balíčky obzvláště zajímavými nabídkami. V případě balíčku Office je taková licence hned pro několik počítačů, cena je velice příznivá a po vydání nové verze nástrojů se automaticky ihned zdarma aktualizují. K tomu všemu se navíc přidávají zajímavé bonusy, místo navíc v cloudovém úložišti SkyDrive nebo volné minuty pro Skype. Skutečně výhodná je zmíněná cena, protože pokud máme více strojů(např. 3), celková částka by se při ceně jediné licence 3499,– (Office 2013 pro domácnosti) vyšplhala na téměř 9500,– korun. A to už je pořádná částka. Nyní si ale konečně podívejme na konkrétní edice.

Zkušební verzeZkušební verze

Office 365 pro domácnosti

Prvním z představených balíčků je Office 365 pro domácnosti. Již z názvu je patrné, že se obvykle se jedná o pronajmutí si všech nástrojů Office na 365 dní, tedy na jeden rok. Jmenovitě se Office obsahuje Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher a Access, dohromady tedy sedm nástrojů. Zmíněné nástroje získáme skrze pět licencí pro MAC nebo PC a vybrané mobilní zařízení. Navíc je k dispozici 60 volných minut na měsíc pro Skype. Ty lze provolat téměř po celém světě, osobně jsem například několikrát volal do Spojených států amerických a vše fungovalo na jedničku. Cena za to vše vyjde na 250 korun za měsíc nebo (výhodněji) na 2500 Kč na rok.

Office 365 pro domácnostiOffice 365 pro domácnosti

Office 365 pro vysokoškoláky

Ještě zajímavější nabídka je připravená pro vysokoškoláky. Ti totiž získají všech sedm nástrojů + 60 volných minut na Skype na měsíc + 20 GB na SkyDrive na 2 stroje. Teď se ale podržte, protože nejúžasnější je na tom cena. Za pouhopouhé 2000,– korun totiž získáme licenci na celé čtyři roky. Tak výhodné nabídce jsem neodolal ani já sám a tento produkt si zakoupil.

Office 365 pro firmy

Firmy si mohou vybrat z velmi dlouhé nabídky balíčků, proto neváhejte navštívit oficiální stránky, kde jsou všechny přehledně vypsané, včetně všech výhod, popisu, poskytovaných služeb a ceny. Pro návštěvu klikněte zde.

Office 365 pro malé firmyOffice 365 pro malé firmy

Vyzkoušejte zdarma

Office je možné se vším všudy vyzkoušet na celý měsíc zdarma. Stačí jít zde a přihlásit se. K dispozici jsou samozřejmě naprosto všechny aplikace.

Takže

Jak je vidět, časově omezené licence se skutečně vyplatí. Jsou cenově výhodnější, než kdybychom každý rok kupovali aktualizaci na nejnovější verzi. K zahození nejsou ani bonusy a to nemluvíme o vysokoškolácích, o které má Microsoft zřejmý zájem. Všechny produkty si můžete snadno zakoupit na oficiálních stránkách zde. Po zaplacení částky lze daný balíček okamžitě stáhnout a začít používat, je to snadné a rychlé.

Článek Office 365 – limitované licence byl publikován 17. května 2013 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Daniel Hlas. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...