Jak na webové stránky snadno a rychle?

Jak na webové stránky snadno a rychle?

Znalost programovacího jazyka a databází již v současné době není potřeba pro tvorbu líbivých webových stránek s pokročilou administrací. Díky komplexním službám to zvládne i úplný začátečník. Ptáte se, která řešení jsou snadná, efektivní a cenově dostupná?

Tvoříme web v několika krocích

Prvním krokem při tvorbě webových stránek je bezesporu dobrá myšlenka, která přiláká co nejširší okruh uživatelů. S dobrou myšlenkou se poté pojí také vhodný název a vytvoření domény, která bude váš web již na první pohled dobře reprezentovat. Dalším důležitým krokem je vyřešení otázky datového úložiště webu, tedy webhostingu. Zde je potřeba zvážit, jaké nároky na úložné prostory můžete očekávat (obrázky, videa a další) a ve výsledku jaké technologie potřebujete pro chod redakčního systému webové stránky.

Díky poskytování komplexní tvorby webových stránek se mohou uživatelé oprostit od zbytečných technických kroků a řešit čistě jen část obsahovou. Stačí tak pouze vymyslet název, zaregistrovat doménu a zvolit dobrý redakční systém. Takto komplexní služby poskytuje český Banan.cz, který je dobře známý především z oblasti webhostingu.

Nesmí chybět vyplnění kontaktních údajů pro případ, že by čtenáři měli nějaké dotazy k obsahu.Nesmí chybět vyplnění kontaktních údajů pro případ, že by čtenáři měli nějaké dotazy k obsahu.

V základu je zcela zdarma k dispozici redakční systém poskytující řadu grafických témat a povedenou administraci. V prvních krocích v kompletně českém uživatelském rozhraní nejprve zvolíte hlavní tématiku webu, či chcete-li zaměření. Druhý krok už poskytuje volbu z řady přednastavených grafických témat, kterých je více než 600.

Již ve třetím kroku vytváříte vlastní obsah webu. Stačí tedy vyplnit kontaktní údaje, které mohou čtenáři webu využít pro zkontaktování autora či majitele webu. Následující část průvodce tvorbou nového webu již poskytuje prostor pro úvodní slovo na webu, nebo-li první článek publikovaný na právě vytvořených webových stránkách.

Tvoříme úvodní slovo našeho webu. Text vkládáme jako v kterémkoli textovém editoru.Tvoříme úvodní slovo našeho webu. Text vkládáme jako v kterémkoli textovém editoru.

Pokud si nevystačíte s předkonfigu­rovanými tématy, je možné prostřednictvím jednoduchého formuláře oslovit grafiky Banan.cz, kteří vám grafickou stránku webu udělají přímo na míru a za velmi příznivou cenu. Výsledky jsou velmi dobré, o čemž se můžete sami přesvědčit v ukázkách grafických prací.

Tvorba originálního vzhledu webu není pro grafiky žádný problém.Tvorba originálního vzhledu webu není pro grafiky žádný problém.

Snadná správa obsahu díky administraci

Ta tam jsou doby, kdy bylo potřeba pro editaci a doplnění webu vstupovat do nitra kódu. Pro příjemnou a efektivní obsluhu webu je nezbytná administrace, která poskytuje dostatečně širokou škálu možností nastavení.

Administarce poskytuje dostatečně širokou škálu nastavení a možností.Administarce poskytuje dostatečně širokou škálu nastavení a možností.

Webové stránky s administrací nenutí uživatele a přispěvatele zbytečně přemýšlet nad vlastním chodem redakčního systému, a tak se mohou soustředit čistě na vlastní obsah, který je na webu tím nejdůležitějším. Administrace redakčního systému z produkce Banan.cz nabízí vedle snadné editace článků, novinek a správy komentářů, také možnost tvorby ankety, vkládání fotogalerií, editaci jednotlivých rubrik webu a celou řadu dalších možností. Vše je samozřejmě v češtině.

Webová prezentace je hotova během mžiku.Webová prezentace je hotova během mžiku.

Jde to i bez programování

Programování je sice zajímavá disciplína, v současné době již pro tvorbu webu není vůbec nutná. I bez znalosti jazyků HTML, PHP a dalších, můžete vytvořit opravdu zajímavý a interaktivní web, který může reprezentovat nejenom vaší firmu, ale klidně i vás, jako osobu. S širokými možnostmi individualizace a opravdu bravurně zpracovanou administrací, kterou ocení všichni přispěvatelé, mohu redakční systém a celkově komplexní služby Banan.cz doporučit.

Třešničkou na dortu je non stop technická podpora, která je k dispozici na telefonu, prostřednictvím e-mailu či na on-line chatu. Důležité je však zmínit, že vaše dotazy nezpracovává telefonistka, ale přímo technici z Banan.cz. Vaše dotazy a požadavky tedy ihned řeší přímo technici.

Článek Jak na webové stránky snadno a rychle? byl publikován 5. října 2014 v 19.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...