Tipy na zajímavé vánoční dárky aneb Co letos pod stromeček

Sponzorované odkazy

Tipy na zajímavé vánoční dárky aneb Co letos pod stromeček

Vánoce už (opět) klepou na dveře – čas pohody, klidu, relaxace s rodinou, masového vyvražďování kaprů a dávání dárků. Pokud ale nejste kreativní a manuálně zručný typ nebo zkrátka nemáte čas potěšit své blízké ručně vyrobeným prezentem, tak se můžete inspirovat tímto seznamem dárků pro rok 2014.

Hmatatelné trendy

Letošní rok byl opravdu náročný pro naše zápěstí – počínaje náramky z gumiček, konče chytrými wearables. Právě chytré módní doplňky, které zažívají neuvěřitelný boom nejen zde, ale i ve světě, mohou potěšit nejen stylisty, sportovce, ale i technologické nadšence.

Účast i největších technologických gigantů (jmenovitě Samsung, LG, Sony i Google) jen přitvrzuje letošní trend nositelných. I když nezapočteme Google Glass, tak tu je stále velká nabídka náramků a hodinek. Velice snadné párování přes bluetooth pak nebude překážkou ani pro úplné laiky. Bezdrátově si pak můžete zkontrolovat Váš spánek, počet nachozených kroků, spálené kalorie, notifikace, ovládat hudbu, napsat si SMS, zavolat si, nebo se dokonce podívat na čas(!).

Vzhledem k dostupnosti v našich končinách se LG G Watch R stal jasným kandidátem pro vysněný dárek, který kromě velmi bohaté výbavy senzorů a čipů (OLED displej, krokoměr, gyroskop, senzor srdečního tepu) nabízí i kožený řemínek, který jen podtrhuje eleganci a styl těchto hodinek.

LG G Watch RLG G Watch R

Pokud byste ale chtěli sáhnout po něčem bez kompromisů, tak by Vás mohl zaujmout Samsung Gear S. S výbavou podobnou mobilním telefonům je slot na SIM kartu krok blíže k tomu, abyste odlehčili svoji kapsu o nemalou placku.

Hračky i pro dospělé

Velký význam v letošním roce rozhodně měly konzole nové generace. Tento rok patřil herním strojům jak od Sony tak i Microsoftu. Velká spousta kvalitních titulů jsou velmi pádným argumentem, proč zrovna tyto mašiny chcete pod stromečkem.

Už je tomu rok co vydali Playstation 4 a pokud jej ještě nemáte, tak je možná čas nad koupí uvažovat. S tituly jako** Destiny, The Last of Us: Remastered nebo Little Big Planet 3 se rozhodně nudit nebudete a velkolepá nabídka roční předplatné PS+ s hrami zdarma každý měsíc** to jen podporuje.

Playstation 4Playstation 4

I přes svůj pozdní příchod do České republiky je Xbox One opravdovou konkurencí pro konzoli od Sony. Bude Vás lákat hlavně graficky velmi povedenými tituly série Forza nebo legendární kompilací Halo: The Master Chief Collection. Podobně jako Playstation nabízí Microsoft službu Xbox LIVE Gold taktéž s hrami zdarma každý měsíc.

Osvědčená klasika

Pokud raději sázíte na jistotu, tak tradiční software potěší každého. Největší výhodou je, že je můžete zakoupit i online, takže se o dodací dobu České pošty bát nemusíte. O kvalitě se můžete přesvědčit v recenzích přímu zde v našem magazínu.

Stejně jako Vy se musíte chránit před zákeřnými viry zimy, tak i Váš počítač musí být chráněn. Obzvlášť pokud ho budete vystavovat nebezpečí internetu. AVG Internet Security 2015 je produkt zavedené rodiny AVG. Jedná se o velmi povedený bezpečnostní doplněk, který nabízí bezproblémový chod a bezproblémovou podporu.

Druhou alternativou je Kaspersky Internet Security 2015, který sází na intuitivní ovládání, moderní funkce a nástroje a kvalitní zpracování. Denní aktualizace databáze virů je samozřejmostí a nabízí funkci Kaspersky Lab navrch, který je doplněn ještě speciálním herním režimem.

Kaspersky Internet Security 2015Kaspersky Internet Security 2015

Pokud byste ale preferovali něco neotřelého, pak by Vás mohl zaujmout F-Secure Anti-Virus 2014. Jedná se o velmi přístupný antivirový program i pro úplné začátečníky a technologické leváky. S velkou jazykovou základnou a podporou od Windows XP a lepší se rozhodně stává zajímavou volbou.

Potěšení pro šikovné

Již 17. verze českého softwaru Zoner Photo Studio přináší nový ucelenější vzhled, nové funkce, přičemž ty staré zlepšuje. Jde o velmi příjemný a profesionální nástroj pro editování fotek. Kromě pokročilých možností pak nabízí sdílení přes DLNA pro snadné zobrazení fotografie třeba na chytré televizi. Pro fotografy je tento software skoro povinností.

Na střih a úpravu videa je tu pak nekompromisní profesionální Sony Vegas Pro 13. Rozhodně se nejedná o program pro laiky, ale pokud se Váš malý potomek nebo blízký rozhodne stříhat videa, tak věřte, že větší radost mu neuděláte.

Závěr

Vánoce jsou časem klidu, pohody, relaxace s rodinou, proto si je náležitě užijte s Vašimi blízkými třeba u některých z herních kratochvílí. Šťastné a veselé.

Článek Tipy na zajímavé vánoční dárky aneb Co letos pod stromeček byl publikován 19. prosince 2014 v 18.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Hung Nguyen Viet . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...