Chcete se podílet na obsahu SWMag.cz? Hledáme nové redaktory!

Sponzorované odkazy

Chcete se podílet na obsahu SWMag.cz? Hledáme nové redaktory!

Baví Vás psaní a orientujete se ve světě informačních technologií a softwaru? Pak by Vás mohla oslovit naše nabídka, neboť hledáme nové posily do redakce SWMag.cz a Palmserver.cz. Co v rámci vzájemné spolupráce nabízíme?

Náplní redaktorské činnosti bude psaní recenzí, návodů, tematických článků, ale také novinek, či třeba rozhovorů a reportáží. Honorář se odvíjí od délky a typu článku a výhodou je, že jednotlivé články můžete psát dle Vašich aktuálních časových možností odkudkoliv. Vedle honoráře nabízíme také přístup k novinářským licencím na software a také vstupenky na různé akce, jako jsou festivaly, či konference. Publikováním článků je možné se i zviditelnit na internetu.

Našimi jedinými požadavky jsou dobrá znalost českého jazyka, přehled v dané tematice, spolehlivost a komunikativnost. Anglický jazyk je samozřejmě výhodou, stejně jako chuť učit se novým věcem.

Pokud máte zájem navázat s naší redakcí spolupráci, neváhejte nám poslat Váš strukturovaný životopis na e-mail uvedený níže. V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte.

Kontaktní osoba: Ondřej Dostál
e-mail: dostal@swmag.cz

Článek Chcete se podílet na obsahu SWMag.cz? Hledáme nové redaktory! byl publikován 8. února 2016 v 05.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...