Pushbullet – Synchronizace notifikací mezi mobilem a PC

Sponzorované odkazy

Pushbullet – Synchronizace notifikací mezi mobilem a PC

Přemýšleli jste, že by se vám hodila synchronizace notifikací mezi mobilním zařízením a počítačem? Abyste věděli, kdo vám volá ještě dřív, než najdete mobil? Či kdo vám zase píše na Facebooku? Vyzkoušejte službu Pushbullet, jejímž cílem je spojovat různá zařízení tak, aby bylo jako jedno.

Jak to funguje?

Do svého chytrého zařízení si nainstalujete aplikaci (iTunes, Android), a to stejné uděláte na svém počítači. Buď formou doplňku pro prohlížeč (Chrome, Mozilla, Opera, Safari), nebo aplikace přímo pro Windows. Přihlásíte se pomocí účtu na Facebooku, nebo na Googlu a můžete směle nastavovat. Na video o nastavování se můžete podívat na YouTube.

Pushbullet – prvotní nastavení.Pushbullet – prvotní nastavení.

Po přihlášení se dostanete do menu, které vás navede na nastavení jednotlivých částí.

Pište SMS z počítače!

Jistě se mnou budou všichni souhlasit, když řeknu, že psaní na klávesnici počítače je mnohem pohodlnější než psaní zpráv na „malém“ mobilu. Pomocí Pushbullet si propojíte telefon a počítač, takže sms můžete psát jednoduše na klávesnici vašeho počítače. A vůbec nevadí, že mobil máte ve vedlejší místnosti v nabíječce.

Sdílení informací mezi počítačem a mobilním zařízením

Jak jsem již zmínila, Pushbullet je aplikace, která vám umožní vidět veškeré notifikace z mobilu na počítači. Už nikdy se nezmeškáte hovor jenom proto, že jste zapomněli mobil v kuchyni, neuteče vám žádná zpráva z Messengeru, WhatsApp a dalších aplikací.

To ovšem není všechno. Stává se vám, že na počítači čtete nějaký článek, ale potřebujete už odejít a nevíte, jak ho dostat do mobilu? Nebo byste rádi poslali prezentaci či školní projekt ze stolního počítače do notebooku? S pomocí Pushbullet je to hračka. Prostě zkopírujete link či metodou drag and drop nahrajete soubor a můžete ho sdílet s libovolným zařízením, na kterém máte Pushbullet nainstalovaný, nebo klidně se všemi zároveň. Soubor se automaticky v daném zařízení stáhne a vy ho můžete ihned otevřít přímo z notifikace.

Pushbullet – aplikace na Windows 10.Pushbullet – aplikace na Windows 10.

Chatujte s přáteli

Využívají vaši přátelé Pushbullet? Není nic jednoduššího než se s nimi spojit přímo přes aplikaci. S přáteli můžete jednoduše chatovat, posílat jim obrázky i soubory a historie bude kdykoli přístupná z jakéhokoli zařízení, na kterém Pushbullet používáte.

Nechte se notifikovat o zajímavých věcech

Máte-li rádi přehled, můžete využít mnoha botů, kteří vás budou notifikovat o novinkách z různých serverů. V nabídce jsou komiksy (xkcd, Saturday Morning Breakfast Cereal, Cyanide & Happiness a další), novinky z her (Steam, Humble Bundle, EA's On the House a další) i novinky ze světa techniky (Apple, Android, CyanogenMod Updates a další).

Pushbullet – výběr z kanálů, které můžete sledovat.Pushbullet – výběr z kanálů, které můžete sledovat.

Více informací naleznete na oficiálním webu aplikace.

Článek Pushbullet – Synchronizace notifikací mezi mobilem a PC byl publikován 29. července 2016 v 05.00 v rubrice Internet a Mobilní aplikace. Autorem článku je Markéta Masopustová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...