Eway-CRM: Intuitivní aplikace pro efektivní řízení projektů

Eway-CRM: Intuitivní aplikace pro efektivní řízení projektů

Dotáhnout projekt do zdárného konce je fuška a bez sofistikovaných nástrojů v podstatě nesplnitelný úkol. Ale než začnete do svého věrného iOS či Android druha stahovat jednu appku za druhou, ušetřete si námahu a rovnou vyzkoušejte český CRM systém eWay-CRM od eWay System. Proč byste to měli udělat? Třeba proto, že jde o nejlepší CRM v Microsoft Outlooku. Vyzkoušet si ho můžete zdarma a ani prémiová verze vám cashflow nijak zásadně nenabourá.

Vybrat spolehlivý software pro řízení projektů není snadné. Nabídka je široká a aplikace na první pohled nabízí podobné funkce. Čím se však výrazně liší, je uživatelské rozhraní a dynamika workflow. A právě v tomto směru eWay-CRM vyniká. Nabízí intuitivní prostředí populárního e-mailového klienta Outlook se všemi funkcemi, které by v dobrém CRM neměly chybět. Za své nesporné kvality si vysloužil vynikající umístění v žebříčku serveru Capterra – odborná redakce český produkt zařadila mezi 20 nejlepších na světě (z celkového počtu 550 hodnocených softwarů).

Základ je zdarma, za mobilní verzi si připlatíte

Aplikace eWay-CRM je dobrou volbou pro každého, kdo hledá plnohodnotný systém bez omezení, ale i pro méně náročné uživatele.

Bezplatná verze Free je dostupná pro jednoho uživatele, nabízí 100 MB diskového prostoru pro data a technickou podporu (přes e-mail). Mobilní CRM s aktualizacemi, opravnými balíčky, větším diskovým prostorem, možností sdílení dat a telefonickou podporou je součástí varianty Premium, kterou si můžete předplatit na omezenou dobu, nebo pořídit jednorázově.

4 oblasti, které eWay-CRM bravurně zvládá

1. Zjednodušuje řízení vztahů se zákazníky

Multifunkční adresář umožňuje přehlednou kategorizaci kontaktů dle předdefinovaných i vlastních atributů. Mít informace na jednom místě je základ pro efektivní práci s klienty. Samozřejmě lze udělit práva všem členům týmu, kteří k nim potřebují přístup.

2. Mění komunikaci v obchodní příležitosti

V CRM snadno vytvoříte obchodní příležitosti z příchozí e-mailové komunikace. Nastavíte si potřebné kroky a v případě potřeby vytvoříte z ceníku na pár kliknutí individuální nabídku.

3. Vytváří perfektní workflow pro řízení projektů

České CRM je velmi tvárné a umožňuje úpravu workflow s ohledem na specifické úkony konkrétního projektu. Možnost nastavení odlišných pracovních postupů, rychlé sdílení, automatické nastavení mnoha procesů a přehledná sumarizace jsou splněný snem každého projekt manažera.

4. Poradí si s hromadným mailingem a dalšími marketingovými aktivitami

Jakmile systém naplníte daty, umožní vám vyfiltrovat přesnou cílovou skupinu na základě klíčových parametrů. Reklamní sdělení připravíte přímo v prostředí systému v intuitivním editoru podporujícím import vlastních html šablon. A samozřejmě nechybí závěrečné vyhodnocení včetně přehledu (ne)doručených a proklikaných zpráv.

Jednoduché CRM zdarma toho umí mnohem více. Popis všech funkcí a modulů najdete na eway-crm.com/cs/.

Článek Eway-CRM: Intuitivní aplikace pro efektivní řízení projektů byl publikován 30. července 2019 v 23.15 v rubrice Programy. Autorem článku je Marek Maťovka. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...