Nejlepší hry na PS4 v roce 2020

Nejlepší hry na PS4 v roce 2020

Ač je vlajkovou lodí herních konzolí od Sony PlayStation 5, ani PS4 nelze stále ještě zatracovat. I na PlayStation 4 si stále můžete vybrat z široké škály zajímavých herních titulů. Které patřily v roce 2020 mezi ty nejoblíbenější vůbec? Získejte inspiraci na hry na PS4.

Hry na PS4 jsou skvělým vánočním dárkemHry na PS4 jsou skvělým vánočním dárkem

GTA V

Grand Theft Auto je již dlouholetou stálicí napříč všemi herními platformami. A i když je GTA V na trhu už sedmým rokem, stále se řadí k nejpopulárnějším hrám vůbec. Otevřené prostředí města Los Santos a jeho okolí nabízí spoustu možností, jak strávit čas v on-line režimu. Čekají na vás přestřelky s policií, závody, plnění výzev, můžete se i jen s kamarády toulat po městě a prozkoumávat, jak moc je Los Santos podobné své předloze, tedy Los Angeles. Základem GTA na PS4 je příběh, v němž se vtělíte do jednoho ze tří gangsterů, kteří operují za hranou zákona, a budete plnit snazší, náročnější a místy i pěkně bizarní výzvy.

GTA je jednou z nejoblíbenějších her napříč generacemi hráčůGTA je jednou z nejoblíbenějších her napříč generacemi hráčů

Red Dead Redemption 2

Tato dva roky stará akční adventura od společnosti Rockstar Games vás vezme do časů westernu. V těle Arthura Morgana budete muset vést svůj gang a pomocí nelegálních činností se uživit. Proti vašim snahám budou jak konkurenční gangy, tak i ochránci zákona.

Cyberpunk 2077

Letošní novinka od polského studia CD Projekt RED vyvolává u hráčů a recenzentů velmi pozitivní, ale i zdrženlivé reakce. Přenese vás v čase do budoucnosti, kde v Night City a pustinách kolem něj vládne zločin. Vašim úkolem bude si v tomto nelehkém prostředí poradit s misemi, úkoly či závody, které vás nejednou zavedou za hranu zákona, například k drogovému byznysu.

Marvel´s Spider Man: Miles Morales

Bojová akce ve městě na motivy slavného komiksu, přesně to vás čeká v této hře, která přímo navazuje na DLC „Město, které nikdy nespí“ z originální hry. Hlavním hrdinou se tentokrát stává Miles Morales, jenž získal i nové speciální schopnosti. Příběh se odehrává v adventním čase v krásně zasněženém New Yorku.

FIFA 21

Pro milovníky sportovních her jde téměř o povinnost. Každoroční novinka od EA Sports přináší kromě nové sezóny Ultimate teamu, který prošel pouze dílčími úpravami především vylepšený mód kariéra, jemuž vývojáři věnovali největší pozornost. Opět si tak můžete vytvořit tým z libovolných hráčů včetně světových velikánů, jakými byli Pelé, Maradona či Zidane.

Článek Nejlepší hry na PS4 v roce 2020 byl publikován 23. prosince 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...