Webmex.cz – ideální řešení pro váš e-shop!

Tagy:  webmex, webemx.cz, eshop, sqc, e-shop, shop, internetový obchod, obchod na netu, eshopové řešení, obchod na internetu

Webmex.cz – ideální řešení pro váš e-shop!

Hledáte zajímavý a funkční systém pro váš e-shop? Požadujete efektivní práci, přehledné rozhraní a intuitivní ovládání? Nalezli jsme pro vás řešení, které jistě splní vaše požadavky. Systém Webmex nabízí nepřeberné množství možností a my se v této recenzi podíváme na ty nejzajímavější. Směle do toho!

Klíčové vlastnosti

E-shop potřebuje k úspěšnému chodu dvě důležité věci. Jedním aspektem je jeho vzhled, přehlednost a funkčnost, kterou ocení každý zákazník při výběru svého zboží. Druhým aspektem je samozřejmě uživatelské rozhraní administrace a s ním spojená přehlednost v jednotlivých objednávkách. Začněme nejprve vzhledem e-shopu. Při tvorbě e-shopu můžeme zvolit webové šablony zdarma, které poskytuje sám výrobce. Webmex však nabízí snadnou tvorbu vlastních šablon přímo v rozhraní administrace.

Uživatelské rozhraní administrace je zvládnuté na jedničku a ovládání je zcela intuitivní. Stačí chvilka a máte celý systém pod palcem.

Úvodní stránka administraceÚvodní stránka administrace

Klíčovou vlastností je i možnost v oblasti rozšíření a ani zde vás Webmex nezklame, neboť podporuje vkládání, editaci a tvorbu nových plug-inů. To vše zcela zdarma. Navíc vám jsou při zakoupení licence poskytnuty vývojářské kódy, které vám umožní systém upravovat přesně podle vašich představ a požadavků.
Pokud náhodou narazíte na nějaký technický problém, výrobce poskytuje bezplatnou podporu formou fóra. Nemusíte tedy zbytečně utrácet horentní sumy za podporu, kterou ve výsledku nemusíte ani využít.

Nastavení e-shopuNastavení e-shopu

Dnes je velmi důležité propojit systém se sociálními sítěmi a využít nejsilnější marketingové nástroje. Přítomnost takových nástrojů potěší nejenom vás, ale i vaše zákazníky. Snáze se totiž dozvědí o novinkách, změnách a speciálních akcích.

Při výběru systému jistě zohledníte také poměr ceny a užitné hodnoty. Nikdo přeci nechce utrácet značné sumy za systém, který nic neumí. V tomto ohledu je systém Webmex opravdu silný hráč, neboť vám nabídne celou řadu licencí za velmi příznivé ceny. Věřte, že konkurence se hledá opravdu špatně. Navíc máte možnost přiobjednat celou řadu nadstandardních příplatkových služeb. Pronájem eshopu Webmex se díky tomu vyplatí.

Na souhrn všech funkcí a ceny jednotlivých licenčních řešení se podívejte zde.

Přehled zbožíPřehled zboží

Vyzkoušejte Webmex zcela zdarma!

Webmex nabízí velmi přívětivé uživatelské rozhraní a velké možnosti v oblasti rozšíření a individualizace. Samozřejmostí je česká lokalizace a česká podpora ze strany výrobce.
Jedná se tedy o opravdu kvalitní systém, který se hodí jak pro malé e-shopy, tak i pro ty menší. Za kvalitu mluví i celá řada spokojených zákazníků, kteří si systém pochvalují. Systém Webmex si můžete vyzkoušet zcela zdarma na celých 14 dní.

E-shop si můžete objednat na adrese http://www.webmex.cz/objednavka/.

Článek Webmex.cz – ideální řešení pro váš e-shop! byl publikován 7. prosince 2012 v 14.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...