Eshop na míru vám pomůže přežít bez úhony i v online době

Eshop na míru vám pomůže přežít bez úhony i v online době

Česká republika je eshopová velmoc. Nechybíte právě vy v „klubu“ těch, kteří vědí, jak v moderní online době získat své zákazníky? Pořiďte si e-shop na míru, nebo „krabicové řešení“.

Záleží na vás, které řešení vám bude vyhovovat. Firma AIVISION dodává obojí. Její eshop si lze pořídit jako tzv. „krabicové řešení”, nebo pro vás připraví eshop na míru . Co si představit pod pojmem „na míru“? Nepotřebujete mít žádné IT znalosti ani programátory či grafiky. Eshop vám firma nasadí zcela na klíč, tedy včetně vstupní analýzy, grafického řešení i nasazení do ostrého provozu.

Provozování eshopu může zjednodušit kvalitní eshopový systémProvozování eshopu může zjednodušit kvalitní eshopový systém

Moderní eshop se všemi vychytávkami

Pro systém AIVISION je samozřejmostí, že je napojitelný na většinu používaných interních a ekonomických systémů, tedy na tzv. ERP systémy. Předně na Helios, Pohoda, Cézar, Money S3, S4 i S5, Abra Flexibee SAP a mnoho dalších. Firmy nechtějí s nasazením eshopu měnit svůj účetní systém. I proto jsou tak hledané výrazy, jako je například eshop Pohoda. S AIVISION snadno váš nový eshop napojíte na váš starý účetní a ekonomický systém.

Tvorba eshopu je s AIVISION profesionální a rychlá. V dnešní době nelze čekat a uspět lze jen s profesionálním eshopovým systémem, který je uživatelsky přívětivý a snadný na správu ze strany majitele shopu. Samozřejmostí je rovněž možnost používat běžně dostupné analytické a marketingové online nástroje.

Součástí je též plnohodnotný redakční systém, díky kterému můžete snadno jakékoliv texty v e-shopu kdykoliv svépomocí editovat. Nastavit lze více jazykových mutací a samozřejmostí jsou i veškeré běžně používané platby či formy dopravy.

Vhodný eshopový systém vám ušetří spousty starostíVhodný eshopový systém vám ušetří spousty starostí

Přestaňte hledat vhodný eshopový systém a začněte prodávat

AIVISION eshopový systém lze rychle nasadit i pro vaše potřeby. Ani pokud jde o eshop na míru, nevydáváte se na dlouhou pouť, kde nevidíte světlo na konci tunelu. Velice rychle budete moci své výrobky, ale třeba i služby, prodávat online s veškerými vychytávkami a s komfortem moderních eshopových systémů.

Článek Eshop na míru vám pomůže přežít bez úhony i v online době byl publikován 14. dubna 2020 v 00.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...