Rozhovor se serverem Webshare.cz

Tagy:  Webshare rozhovor, Vše o novém webshare VIP, VIP webshare registrace, VIP webshare obrázky, české uložiště, uložte své soubory na český server!, kam uložit data,

Sponzorované odkazy

Rozhovor se serverem Webshare.cz

Naše rozhovory s lidmi i společnostmi napříč celým světem zaznamenaly řadu kladných ohlasů. I tentokrát si můžete přečíst velmi poutavý rozhovor – s jedním z nejznámějších českých úložišť jménem Webshare.cz.

Můžete nám na úvod službu WebShare.cz v krátkosti představit?

Primárním cílem služby WebShare je poskytnutí snadného sdílení souborů jak mezi zařízeními jednoho uživatele, tak i mezi uživateli samotnými. Chceme, aby naši uživatelé mohli komfortně pracovat se svými soubory, ať jsou kdekoliv. K tomu slouží mimojiné velmi snadno pužitelný správce souborů a též velice pohodlné nahrávání souborů na naše servery, které je možné provést buď rovnou z prohlížeče nebo pomocí multiplatformní aplikace, na které v současné době intenzivně pracujeme.

Webshare klientWebshare klient

Brzy bude spuštěna nová verze serveru WebShare.cz. V čem spočívají hlavní novinky?

Tak v první řadě zcela přepracovaný design stránek, který je velmi moderní a zároveň díky němu jsou stránky velmi přehledné a snadno použitelné. Zároveň díky využití nejnovějších technologií jsou stránky opravdu velmi rychlé. Dále pak již výše zmíněné nahrávání souborů, kdy u nové verze je možné nahrávat větší soubory a zároveň je možné nahrát libovolné množství souborů naráz. Ve výčtu novinek pak samozřejmě nesmí chybět též správce nahraných souborů a nově připravovaná aplikace pro mobilní telefony, tablety a desktop. Aby toho nebylo málo, tak ještě přibude možnost přímého streamování obsahu bez nutnosti stahování.

Jednou z nových funkcí je Remote upload, můžete nám tuto funkci popsat?

Jedná se o možnost nahrávat soubory z jiných serverů. Takže pokud má někdo své soubory uloženy na jiném serveru a chce je přemístit na WebShare, není nutné je stahovat k sobě do počítače a poté nahrávat, ale stačí jednoduše zkopírovat odkazy na tyto soubory do formuláře na WebShare a ten se již sám postará o jejich nahrání k nám.

Moje souboryMoje soubory

V čem je WebShare.cz lepší než ostatní úložiště?

Rádi bychom, aby ve všem, což je koneckonců náš dlouhodobý cíl. V současné době můžeme zmínit náš správce souborů, se kterým se podle nás opravdu velmi dobře pracuje. Dále pak výše zmíněný remote upload, který jsem udělali speciálně na přání našich uživatelů a který je mezi úložišti celkem raritní. Připravujeme i nový systém účtování za službu, který bude opravdu převratný. Streamování obsahu je též mezi úložišti ojedinělé.

V jaké míře a jakým způsobem provádíte mazání ilegálního obsahu?

Mazání ilegálního obsahu provádíme na požádání, pokud žadatel doloží, že se opravdu jedná o nelegální obsah.

Webshare klientWebshare klient

Takže se Vám nemůže stát to, co se stalo známému úložišti Megaupload.com?

Myslíte, že by naše servery zabavil Federální úřad pro vyšetřování? Ne, myslím, že to na území ČR opravdu nehrozí.

Chcete našim čtenářům něco vzkázat na závěr?

Ačkoliv to bude znít jako klišé, tak nám jde v první řadě o to, aby naši uživatelé byli s WebShare spokojeni, proto bychom jim chtěli vzkázat následující: Přijďte na WebShare, vyzkoušejte a pokud Vám bude něco chybět nebo nebude vyhovovat, dejte nám vědět. WebShare totiž děláme hlavně pro Vás!

Děkujeme českému úložišti Webshare za poskytnutý rozhovor a přejeme jim mnoho úspěchu.

Článek Rozhovor se serverem Webshare.cz byl publikován 13. května 2013 v 05.00 v rubrice Rozhovory. Autorem článku je Daniel Hlas. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...