Jana Vitoušková: rozhovor s čerstvou Miss IT

Sponzorované odkazy

Jana Vitoušková: rozhovor s čerstvou Miss IT

Přestože pro vás pravidelně připravujeme rozhovory s řadou zajímavých osobností, dnešní host je obzvláště výjimečný. Je jím totiž Jana Vitoušková, modelka a čerstvá Miss IT. Janu jste také mohli vidět 15.3.2013 v Show Jana Krause.

Kdo Vás do soutěže Miss IT vlastně přihlásil? Má nejlepší kamarádka mě o ní informovala, jelikož ví, jak moc mě zajímá IT odvětví, že pracuji v Mironetu, což je IT eshop, a taky studuji IT obor na TUL a já si v duchu pomyslela, že je to titul stvořený přímo pro mě :)

Jak probíhala samotná soutěž Miss IT? Bylo třeba se registrovat na jejich webových stránkách a získávat hlasy, po třech měsících pozvali prvních 15 dívek na finálový večer, kde již porota složená ze zastupitelů z různých IT firem vybrala výherkyně.

Model: Jana Vitoušková, Fotograf: Jana ČásováModel: Jana Vitoušková, Fotograf: Jana Čásová

Jakým způsobem ovlivnila výhra váš život? Nijak výrazně. Ale potkala jsem se s pár zajímavými lidmi. Měla jsem napriklad možnost se setkat a spolupracovat s ředitelem Microsoftu, což se mi moc líbilo.

Objevily se i negativní reakce? Objevilo se jich spousta a hlavně v diskuzích. Nemá to cenu se tím zabývat. Je tu spousta nepřejecích lidí, ale ty se snažím si nepouštět do života a je to hned veselejší život.

Jak přesně probíhala příprava na natáčení Show Jana Krause? Jelikož mi volali den před natáčením, tak u mě moc příprava neprobíhala. Ale před natáčením jsem trávila čas převážně v šatně či maskérně. Generálka ani zkouška neprobíhala, točilo se to vše na jeden zátah, za což Krause obdivuji.

Jak na Vás působil samotný Jan Kraus? Jeho pořad ráda sleduji a tak odvahu přijmout pozvání jsem získala hlavně díky mému přání se s ním setkat. Kraus je velmi charismatický, chytrý a pohotový a mně sympatický.

Model: Jana Vitoušková, Fotograf: Petr ŠebestaModel: Jana Vitoušková, Fotograf: Petr Šebesta

Chcete našim čtenářům něco vzkázat na závěr? Já osobně se řídím heslem, že životem procházíme jen jednou a proto je dobré si ho pořádně užít a nebát se zkoušet nové věci. Čím víc věcí zkusíme, tím víc stránek života přečteme. Aneb don't worry be happy!

Janě za poskytnutý rozhovor děkujeme a přejeme mnoho úspěchů jak v práci, tak v osobním životě.

Článek Jana Vitoušková: rozhovor s čerstvou Miss IT byl publikován 10. července 2013 v 05.00 v rubrice Rozhovory. Autorem článku je Daniel Hlas. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...