Novinky ve verzi Adobe Photoshop Elements 12

Sponzorované odkazy

Novinky ve verzi Adobe Photoshop Elements 12

Sháníte kvalitní program na úpravu fotek? Nabízíme Vám program Adobe Photoshop Elements 12, což je výkonný balíček nástrojů pro komplexní správu, archivaci a editaci fotografií a obrázků. Umožňuje upravit fotografie s pomocí různých efektů, vytvářet slideshow, sdílet fotografie přes internet apod. Navíc program spolupracuje přímo se skenerem a tímto lze odesílat fotografie elektronickou poštou. Mezi hlavní novinky patří také cloudové úložiště a nové Content-aware funkce.

Vlastnosti

K hlavním přednostem této verze patří uspořádání a nové způsoby úpravy fotografií. Vše je díky tomu jednodušší a hlavně rychlejší. Navíc zde naleznete i možnost cloudového uložení a sdílení s přáteli. Ze startu si můžete vybrat ze tří režimů úprav (rychlý, expertní a nebo s průvodcem). Vše záleží pouze na Vás, záleží na tom, zda s tímto programem již máte nějaké zkušenosti. Pro začátečníky bych doporučoval začínat s průvodcem, který Vám práci výrazně, ale opravdu výrazně ulehčí. Slouží všem potřebám v oblasti fotografování. Fotografie můžete intuitivně uspořádat a vyhledávat, upravovat je a vylepšovat, vytvářet vlastní upomínkové předměty s fotografiemi, sdílet prostřednictvím tisku i webu. Pomocí nejrůznějších rámečků, efektů a textur můžete dodat svým snímkům osobitou hloubku.

Adobe Photoshop Elements 12Adobe Photoshop Elements 12

Sdílení fotek s přáteli a správa fotografií

Možnost sdílení dat je v této verzi mnohem jednodušší a rychlejší. Můžete si jej všechny spouštět na chytrém telefonu, případně na tabletu. Stačí uložit, a můžete jej ukazovat svým známým a přátelům. Nabízí také snadnější správu fotografií, například intuitivní třídění a správu fotek podle osob, míst, událostí apod. Jednotlivé fotografie můžete sdílet také prostřednictvím sociálních sítí Facebook, YouTube, Twitter apod. Vše stačí uložit do alba a sdílet kdekoliv a kdykoliv.

Úprava nepovedených fotek a funkce Content-aware

Perfektní funkce, jednoduchá a přitom velice efektivní. Pomocí nových klávesových zkratek získáte přesně ty funkce pro úpravy fotografií, které hledáte, například. bělení zubů nebo dosažení zářivě modrého odstínu oblohy. Odebrání nechtěných částí fotek je také velice jednoduché, pouze štětcem jedním tahem. Odstranění nepřirozené barvy očí je stejně snadné jako odstranění barev oči u zvířat. Klidně se Vám může stát, že špatně vytvoříte fotografií a co pak? Není nic jednoduššího než použít funkci na vyplnění chybějícího pozadí podle obsahu v nástroji pro vyrovnání.

Adobe Photoshop Elements 12Adobe Photoshop Elements 12

Hodnocení na závěr

Jedná se o opravdu o kvalitní nástroj pro úpravu fotografií a následné sdílení například v cloudovém úložišti, a nebo přes nejrůznější aplikace pro sdílení dat na internetu. Sdílejte své data přes Facebook a další moderní sociální sítě a buďte se všemi ve spojení. Nemá žádné větší hardwarové nároky, takže nemusíte mít strach, že Vám zabere hromadu paměti a nebudete moci pracovat s dalšími programy. Navíc je celá aplikace v češtině, tudíž orientace v programu nebude problém. Ovládání je intuitivní a vše naleznete na jednom místě. Doporučuji Vám tento program alespoň vyzkoušet, a třeba této verzi přijdete na chuť.

Moje hodnocení:  80 %

Výhody:

  • Česká lokalizace
  • Kvalitní funkce a nástroje
  • Možnost nejrůznějších pluginů
  • Perfektní podpora

Nevýhody:

  • Placená verze

Článek Novinky ve verzi Adobe Photoshop Elements 12 byl publikován 28. března 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...