uTorrent: Nejlepší program na práci s torrenty

Sponzorované odkazy

uTorrent: Nejlepší program na práci s torrenty

Sháníte kvalitní program na práci s torrenty? Osobně bych Vám mohl doporučit program uTorrent! Jedná se o moderní a zákazníky prověřený program, který zvládá stahovat nejrůznější data, i když budete pracovat s jinými programy. Nezatěžuje Vám počítač, protože nemá žádné hardwarové nároky. Běží jednoduše na pozadí, a vy tak můžete dělat další věci. Pouze dochází ke snížení, respektive ke zpomalení internetového připojení.

Co je uTorrent?

Jedná se moderní, ale výkonný BitTorrent klient. Výrobci dávali největší váhu na hardwarové nároky, tudíž není potřeba žádného extrémně vybaveného počítače. Pomocí tohoto programu můžete stahovat a sdílet soubory rychleji a efektivněji, protože na rozdíl od jiných P2P služeb, výkonnost přenosů roste úměrně s počtem aktivních uživatelů.

Co je BitTorrent?

Jedná se o P2P nástroj, který je vhodným řešením při stahování a sdílení souborů na internetu. A jak to vše vlastně funguje? Uživatelé si mezi sebou kopírují soubory, které mají již stažené. Proto čím je více připojených uživatelů, tak je stahování dat rychlejší. Díky této technologii je možné data nejen stahovat, ale i sdílet po internetu s ostatními uživateli.

uTorrentuTorrent

Výhody programu

Mezi hlavní výhody programu patří malé nároky na hardware počítače a pokročilé funkce pro stahování dat po internetu. Výkonnost programu roste s rostoucím počtem stahujících uživatelů. Dále pak Vám tento program nabízí možnost podílet se na sdílení dat a rychlost stahování je přímo úměrná počtu uživatelů, kteří v tuto chvíli stahují. A co z toho plyne? Čím více připojených uživatelů, tím rychlejší stahování dat. Nabízí automatické stahování informací (RSS), automatické stahování dat, možnosti změny vzhledu, jednoduché ovládání programu, podporu proxy serveru a hlavně současné stahování více torrentů! Mimo jiné nabízí českou lokalizaci, tudíž nemusíte bojovat s cizími jazyky. Instalace programu je taktéž velice jednoduchá. Základní práci s programem zvládne úplný začátečník, takže není potřeba žádného zdlouhavého zaučování. Stačí spustit a začít stahovat!

Hodnocení

uTorrent je velice kvalitní a moderní program pro stahování souborů po internetu. Nejedná se o klasické stahování, ale o tzv. Peer-to-peer, což znamená rychlejší stahování dat, ale také větší riziko při provozu této technologie. V případě, že si budete chtít toto vyzkoušet, doporučuji Vám nainstalovat tento program a uvidíte, snad se Vám zalíbí a budete jej v budoucnu i nadále používat.

Moje hodnocení:  95 %

Dobrý freeware

Výhody:

  • Žádné hardwarové nároky¨
  • Česká lokalizace
  • Snadná instalace a práce s torrenty

Nevýhody:

  • Žádné nemá

Článek uTorrent: Nejlepší program na práci s torrenty byl publikován 23. dubna 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...