Fotor - Snadná úprava fotek pro každého

Sponzorované odkazy

Fotor - Snadná úprava fotek pro každého

Sháníte kvalitní nástroj pro úpravu fotografií? Nechcete platit za drahé programy? Doporučuji Vám vyzkoušet zdarma stažitelný nástroj pro jednoduchou úpravu fotek, který nabízí snadné rozhraní, intuitivní ovládání a bezproblémové grafické nástroje, které Vám zpříjemní práci s fotkami. A o jaký program se vlastně jedná? Jedná se o ne moc známý program Fotor. V následujícím článku si tento pěkný program krátce představíme a ukážeme Vám, jaké nejlepší efekty můžete s tímto program udělat. Nabízí moderní nástroje, které Vám pomohou rychle se zorientovat v této oblasti a udělat z obyčejné fotografie naprostou bombu a to vše bez předchozích zkušeností!

Co je vlastně Fotor?

Jedná se o jednoduchou aplikaci, která slouží pro úpravu fotografií. Obsahuje nejen filtry a různé efekty, ale tak můžete změnit ostrost, kontrast a celkově si můžete s fotkou pohrát dle vlastního uvážení. Jednotlivé fotografie si můžete umístit do již připravených rámců, které jsou součástí programu. Následně jej můžete ořezávat, používat nejrůznější efekty, a dokonce i sdílet data po internetu, respektive na sociálních sítích. Mezi další výhody programu patří tvorba koláží, kde si můžete jednotlivé fotky poskládat podle vlastních představ, případně použit již předpřipravených šablon.

FotorFotor

Hlavní přednosti programu

Opravdu se jedná o vynikající program pro úpravu nejrůznějších fotografií. Můžete si vybrat z mnoha voleb barev pozadí, ořezů, zajímavých okrajů, korekcí barev a nejrůznějšího přizpůsobení fotografie. Prostě i „lajk“ dokáže upravit fotku jako profesionál. A dokonce vše rychle, kvalitně a moderně upravíte! Mezi nejzajímavější funkce například patří také možnost vkládání různých ozdobných rámečků. Součástí programu jsou moderní šablony pro snadnou tvorbu grafických koláží z Vámi vybraných fotografií.

FotorFotor

Závěrem

Určitě se nejedná o grafický program, jako například Photoshop, protože jednoduše nedosahuje takových kvalit a nedisponuje tolika funkcemi, ale nabízí snadnou správu fotografií, úpravu již upravených fotek a další šikovné funkce, které jinde nenajdete. Mezi hlavní výhody programu patří jednoduchost, intuitivní ovládání programu a hlavně moderní funkce, které při práci s fotkami budete potřebovat. A navíc je zcela zdarma, takže odpadá nutnost placení, případně nějakého upgradu za novou verzi. Doporučuji Vám tento program alespoň vyzkoušet, a když se Vám bude líbit tak si jej můžete nastavit dle vlastního uvážení a budete vytvářet perfektní fotky.

Moje hodnocení:  60 %

Výhody:

  • Zcela zdarma
  • Moderní funkce
  • Žádné hardwarové nároky

Nevýhody:

  • Nemá českou lokalizaci

Článek Fotor - Snadná úprava fotek pro každého byl publikován 9. května 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...