Hýčkejte své zákazníky a dopřejte jim komfortní webové rezervace

Hýčkejte své zákazníky a dopřejte jim komfortní webové rezervace

Provozujete sportovní centrum, bar, restauraci, obchod či hotel a jeho provoz stále není přesně to, co byste chtěli? Pořád vedete rezervace v papírových sešitech a vaši zákazníci musí kvůli každé změně telefonovat? Asi ani pro ně to není to pravé ořechové, proto jim zkuste nabídnout moderní systém rezervací CLUBSPIRE, fungující přes webové rozhraní.

CLUBSPIRE se o vás postará

  • Vývojáři speciálního softwaru CLUBSPIRE již řadu let spolupracují s velkými sportovními centry, zavedenými restauracemi či hotely v ČR. Získávají zkušenosti s přímým provozem, poznávají, co zákazníci i pracovníci očekávají, co je potřeba zlepšit a zdokonalit. Své poznatky uplatňují při vývoji softwaru, díky čemuž dokáže nabídnout opravdu komplexní služby. Tip: Nechte si program CLUBSPIRE představit přímo ve vašem centru a podívejte se, jak vám zefektivní práci, ušetří čas, peníze a přivede nové klienty!

Jednodušeji už to nejde

CLUBSPIRE nyní přichází s novinkou – moderními webovými rezervacemi. Systém vyniká originálně graficky řešeným designem, který se s konečnou podobou dokáže přizpůsobit vašim představám a vizuálnímu stylu vaší firmy. Jeho ovládání je promyšlené a intuitivní, což ocení zákazníci i vaši manažeři a recepční.

  • Získáte dokonalý přehled o době, která je nejvíce využívána, a kde jsou naopak „hluchá místa“. Snadno si spočítáte, kolik peněz u vás klienti utratí, za jaké služby a jak často.

Buďte ve spojení s vašimi zákazníky

Propojte tento pohodlný rezervační systém s dalšími moduly CLUBSPIRE, které se o vaše zákazníky budou starat automaticky – např. prostřednictvím sms nebo emailu budou informováni o blížící se rezervaci, akční nabídce nebo mimořádné události ve vaší firmě, dostanou blahopřání k narozeninám, Vánocům, apod. Motivujte je k další návštěvě a nabídněte jim deposit, vouchery nebo permanentky.

  • CLUBSPIRE je modulový systém, který zahrnuje všechny nezbytné činnosti ve firmě – rezervace, pokladní systém, skladové hospodářství, kontrolu provozu, řízení vstupů, ovládání objektů, statistiky, věrnostní program pro zákazníky, apod.

Článek Hýčkejte své zákazníky a dopřejte jim komfortní webové rezervace byl publikován 5. května 2014 v 15.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...