Adobe Premiere Pro Creative Clouds: Kvalita na prvním místě!

Sponzorované odkazy

Adobe Premiere Pro Creative Clouds: Kvalita na prvním místě!

Práce s grafikou byla vždy zajímavá a proto Vám dnes představíme program, kde skloubíme práci s grafikou a také videem. Ano, jedná se o program Adobe Premiere Pro Creative Cloud, který disponuje neskutečnými vlastnostmi a funkcemi, které využije při práci s tímto odvětvím úplně každý. A co vlastně vše umí? Může s tímto programem pracovat také začátečník? Na všechny tyto otázky se Vám budeme snažit odpovědět v tomto článku. Usaďte se a pozorně můžete začít číst.

Co je Adobe Premiere Pro CC?

Jedná se o grafický a střihový program, který slouží pro komplexní správu a tvorbu videa. Nabízí neskutečnou paletu funkcí a nástrojů, které využijete při práci s videem. Můžete importovat a libovolně kombinovat všechny formáty, které se na internetu nacházejí. Intuitivní rozhraní nabízí rychlou práci s videem bez nutnosti složitého přemýšlení, co jednotlivý funkce znamenají a co vlastně dělají. Klávesové zkratky slouží pro rychlejší pohyb po programu a následnou práci s programem. Program je vybaven jádrem Mercury Playback Engine, což není pro začátečníka důležité, který podporuje více GPU a tím dochází k rychlejšímu zpracování dat neboli renderingu a následného exportu videa do konečné podoby, které poté vidí zákazník na světě.

Adobe Premiere Pro CCAdobe Premiere Pro CC

Maskování, sledování a podpora nových formátů

Perfektní funkce, kterou musíte vyzkoušet. Díky této funkci můžete zakrývat nebo naopak zvýraznit objekty tím, že budou následovat jejich pohyb v různých snímcích. Mimo jiné nabízí podporu nových formátů jako například formáty pro Sony, Canon a taktéž podpora pro formát Cinema DNG.

Creative Cloud a jeho přednosti

Díky tomuto programu máte plnou moc při práci s videem a grafikou. Můžete spolupracovat s ostatními programy značky Adobe, tudíž propojení jednotlivých programů je naprosto úžasné a hlavně funkční! Mimo jiné Adobe Premiere Pro CC nabízí nové funkce, vlastnosti a nástroje, které v minulých verzích nebyly dostupné, tudíž tady vidím postup vpřed velkým krokem. A co je vlastně pojem Creative Cloud? Jedná se o nástroj, který Vám dovolí sdílet data s ostatními uživateli na internetu. Stačí uložit na server a můžete s daty pracovat s jakékoliv stanice. Bohužel se jedná o placené úložiště, ale za modernizaci a kvalitu se prostě musí platit.

Závěrem

Jedná se o nástroj společnosti Adobe, takže každý bude hnedka vědět, že se jedná o kvalitní nástroj, který udělá na internetu poprask. Všechny aplikace Adobe nabízí intuitivní rozhraní, tudíž vše se směřuje na uživatele. Nabízí mu pěkně propracované prostředí, se kterým může jednoduše pracovat. Osobně mám tyto programy vyzkoušeny a nemůžu na ně dopustit. Bohužel se jedná o placený program, ale za kvalitu se prostě musí platit. Můžete jej používat ve zkušební verzi, ale nebudete moci vyzkoušet všechny jeho přednosti, kterých je opravdu hodně. Doporučuji Vám jej alespoň vyzkoušet a názor si pak může udělat úplně každý!

Moje hodnocení:  85 %

Výhody:

  • Intuitivní rozhraní
  • Perfektní funkce a nástroje
  • Česká lokalizace
  • Aktualizace

Nevýhody:

  • Pouze v rámci předplatného Creative Cloud

Článek Adobe Premiere Pro Creative Clouds: Kvalita na prvním místě! byl publikován 15. října 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...