MediaCoder: Výkonný převod multimediálních formátů

Sponzorované odkazy

MediaCoder: Výkonný převod multimediálních formátů

S tímto problémem se musel setkat každý uživatel internetu! Nějakým způsobem se dostanete k novému filmu a chcete si jej přehrát na počítači, případně na DVD přehrávači. Těšíte se, jak se na ně kouknete a zhodnotíte jej, zda se tvůrcům povedl a najednou nic. Přehrávač Vám napíše, že nepodporuje formát, ve kterém je film uložen. V tuto chvíli přichází na scénu program MediaCoder, který dokáže převést jakýkoliv multimediální formát na formát, který si ve výsledku sami zvolíte. Perfektní ne? Doporučuji klasicky nainstalovat a vyzkoušet. Je naprosto perfektní a osobně jej také používám.

Co je MediaCoder?

Jedná se o klasický nenáročný program pro převod mezi multimediálními formáty, jinak řečeno konvertor. Nabízí opravdu rozsáhlou databázi nejrůznějších formátů, které na internetu naleznete. Jaké formáty vlastně podporuje? Nabízí převod z videoformátů MPG, VOB, AVI, RMVB, MOV, MP4 do AVI, MKV, MP4 (Xvid, DivX, H.264), MP3, OGG a AAC. Dále pak v něm můžete vyzkoušet převod DVD formátů na klasický MPEG, a nebo také převod z CD formátů na nejrůznější audioformáty APE, FLAC, WAV, MP3, OGG, AAC, WMA a MPC. Program je určen pro klasického uživatele internetu, tudíž je nenáročný na správu a nabízí intuitivní rozhraní pro rychlou správu programu. Musíme však zmínit, že není jen pro tzv. lajky, ale taktéž pro profesionály, protože disponuje funkcemi, které u normální free programu nenaleznete. Myslím si, že každý uživatel si zde vybere to své!

MediaCoderMediaCoder

Na závěr

Musíte jej mít v počítači! S tímto problémem se budete setkávat častěji a častěji. V dnešní době je na internetu spousta různých formátů a není zatím program, který by uměl přehrát úplně vše. Osobně jej mám také nainstalován v počítači a v případě potřeby jej velice rád využiji. Nepotřebuje moc paměti, ani nezabírá hodně místa na pevném disku, takže ideální pro používání. Jak již bylo zmíněno výše, program nabízí intuitivní prostředí, takže správa programu je opravdu jednoduchá a troufám si říci, že každý uživatel, i ten opravdu nejzákladnější, program zvládne správě používat a nemůže se stát, že nebudete vědět, co dále dělat. Jinak klasická komprese mezi formáty trvá malinko déle, ale to je bohužel pravidlem u všech těchto typů aplikací.

Článek MediaCoder: Výkonný převod multimediálních formátů byl publikován 8. prosince 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...