Virtual DJ 8: Zkuste si namixovat vlastní hudbu!

Sponzorované odkazy

Virtual DJ 8: Zkuste si namixovat vlastní hudbu!

Chcete se stát opravdovým DJ, který strhává svou hudbou davy lidí na diskotéce? A nebo si jen chcete ve volné chvíli pohrát s různými songy a vytvořit si vlastní alba? Doporučuji Vám vyzkoušet zdarma stažitelnou aplikaci Virtual DJ 8 pro tzv. mixování skladeb ve formátu MP3, které následně můžete i vypálit na CD a pouštět si jej například v autě. V dnešním článku se na tento program více zaměříme a podíváme se na jeho hlavní přednosti a ukážeme si vlastnosti a funkce, které v tomto programu můžete najít.

Co je Virtual DJ 8?

Jedná se o moderní aplikaci, která, jak bylo zmíněno již výše, slouží pro mixování skladeb a vytváření tak nových songů, které si můžete ukládat na disk, vypalovat na různé média, případně jej dále editovat a následně stále a stále poslouchat. K dispozici máte nespočet efektů, filtrů, ale také kvalitní funkce a nástroje, se kterými si můžete zajímavě pohrát s jednotlivými skladbami. Upravovat je možné i hudbu, kterou si vytáhnete z DVD souborů nebo jakéhokoliv videa, které si sami natočíte a nebo někde stáhnete z internetu. Mimo jiné program nabízí intuitivní prostředí, které bylo vytvořeno přímo pro uživatele, kde na hlavní straně naleznete všechny potřebné nástroje a funkce. Ovládání aplikace taktéž není vůbec složitá, za chvíli budete s programem pracovat jako profesionálové. Výsledné „písničky“ si můžete uložit do nejrůznějších audio formátů, které naleznete v posledním kroku uložení. Většinou se však jedná o formát MP3, který poté můžete pouštět snad na všech zařízeních od MP3 přehrávače, přes mobilní zařízení až notebook a nebo počítačový tablet.

Virtual DJ 8Virtual DJ 8

Hodnocení na závěr

Opravdu zajímavý program. Abych k Vám byl upřímný, tak moc programů tohoto typu jsem v životě nevyzkoušel, takže jsem byl ze začátku k tomuto výběru programu malinko skeptický, ale po vyzkoušení si všech funkcí a nástrojů se mi docela zalíbil a pokud budu v budoucnu potřebovat upravit hudbu, tak bych se k němu i velice rádi vrátil. Zaujalo mě taktéž prostředí, které bych si od takovéto aplikace představoval. Navíc je program zcela zdarma, takže nemusím řešit nějaké licence a podobné věci, které si myslím, že trápí většinu uživatelů internetu.

Moje hodnocení:  80 %

Článek Virtual DJ 8: Zkuste si namixovat vlastní hudbu! byl publikován 5. listopadu 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...