Firemní internetové připojení na míru

Firemní internetové připojení na míru

Dnes se už zřejmě žádná firma neobejde bez internetového připojení. Každá firma má také svá specifika, jelikož se zabývá něčím jiným. V případě zákaznické podpory to může být například vzdálené připojení ke klientovi nebo třeba do jiné pobočky. Jiná firma zase potřebude rychlý upload v případě přesunu velkého množství dat. Stejně tak firma s několika tisíci zaměstnanci bude chtít pravděpodobně úplně jiné připojení, než firma s deseti zaměstnanci. V těchto případech je samozřejmě potřeba toto připojení přizpůsobit preferencím zakázníka, což nabízí firma Casablanca. U této firmy s více jak 20 letou tradicí bude mít vaše firma jistotu, že bude mít připojení dle svých preferencí. Firma Casablanca se může chlubit velkým množstvím pozitivních referencí od známých firem.

Jejich dodavateli jsou známé společnosti, jako jsou například Cisco, Huawei, Hewlet Packard a mnoho dalších. Jsou dlouholetým členem sdružení NIX a působí jako LIR (local internet register), využívají protokoly IPv4 a IPv6 a aktivně chrání své zákazníky proti DDoS útokům a dalším kybernetickým pohromám. Garantují neustálý dohled a nonstop zákaznickou podporu či pronájem potřebných zařízení.

„Lokálním ISP poskytovatelům nabízíme široké portfolio služeb v oblasti datových okruhů, tuzemské i zahraniční konektivity, a v neposlední řadě IP poradenství.“

Firma Casablanca nabízí rozsáhlé portfolio služeb v oblasti zabezpečení internetových přípojek. Jsou schopni individuálně navrhnout zabezpečení privátní sítě, dle preference zákazníka. Zároveň nabízí dodávku či pronájem zařízení či softwaru pro službu VPN (virtuální privátní sítě).

Služby, které najdete na portálu Casablanca.czSlužby, které najdete na portálu Casablanca.cz

Internetové připojení však není jedinou službou, kterou je možné od této firmy získat. Mimo jiné je to i Cloud, velice rozsáhlé Datacentrum a Hlasové služby.

Článek Firemní internetové připojení na míru byl publikován 24. června 2018 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Nicoll Bárová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...