iPad Pro - Novinka od Apple nabídne výkon srovnatelný s Xbox One

Sponzorované odkazy

iPad Pro - Novinka od Apple nabídne výkon srovnatelný s Xbox One

Nový iPad Pro se má rozhodně čím chlubit. Nový design se zaoblenými hrany, velmi tenkým zpracováním a velkou obrazovkou, která zakrývá téměř celou čelní stranu…to jsou ty hlavní zbraně, s nimiž vyráží do boje.

Již brzy se nám iPad Pro představí v celé kráse s tloušťkou 5,9 mm a úhlopříčkou 12,9 palce. Má mnohem menší rámečky kolem displeje a tak je jeho dotyková část mnohem větší než tomu bylo u předchůdce. Zároveň disponuje rozlišením 2732 × 2048 pixelů. Srdcem tabletu je A12X Bionic s 64bitovou desktopovou architekturou a jeho součástí je také čip Neural Engine.

Apple iPad Pro v novém provedeníApple iPad Pro v novém provedení

Reálně na něm ještě testy nebyly provedeny, ale podle dostupných informací by mělo být srdce procesoru až 3× rychlejší, než tomu bylo doposud. Podle výrobců se dokonce může pochlubit takovým výkonem, který se dá přirovnat Xboxu One

Stejně výkonný jako Xbox OneStejně výkonný jako Xbox One

Ve vybavení této novinky nesmí chybět ani dva fotoaparáty, které v sobě ukrývají skvělé rozlišení. Přední fotoaparát má 7 Mpx a dokáže natočit video ve Full HD kvalitě. Zadní fotoaparát má pak 12 Mpx. Nové modely se plánují prodávat ve stříbrném a šedém provedení ale cenou nepotěší. Cenově se bude větší model pohybovat od 24 490 Kč do 38 990 Kč. K této ceně je důležité si ale ještě přičíst náklady na příslušenství, jakým je třeba Apple Pencil nebo kryt na tablet.

Článek iPad Pro - Novinka od Apple nabídne výkon srovnatelný s Xbox One byl publikován 5. listopadu 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...