Huawei představuje AI. Nový reproduktor, který si zamilujete.

Sponzorované odkazy

Huawei představuje AI. Nový reproduktor, který si zamilujete.

Nejnovějším produktem čínské společnosti Huawei se stal reproduktor, nesoucí jméno Al. Dostupný bude zatím jen na lokálním trhu Číny a prozatím nejsou dostupné informace, zda bude dostupný také celosvětově. Čím malý repráček uživatele nejvíce zaujme je nejen jeho elegantní design, který se hodí do domácnosti, ale také svým asistentem a tak trochu podobným vzhledem, který připomíná Echo nebo HomePod.

Elegantní a šarmantní v každé domácnostiElegantní a šarmantní v každé domácnosti

Celkovým vzhledem se podobá AI podobá HomePadu od Apple. Horní část jakoby zase vypadla z oka konkurentovi Echo od Amazonu. Tento malý a přesto velmi šikovný repráček v sobě schovává mnohem víc, než jeho předchůdci Al cube nebo Alexa proprietárního asistenta Xiaoyi a také se může chlubit rozdílnou cenou, kterou si zamilujete, protože je levnější než většina konkurence. Pořízení vás přjde na 60 dolarů, což je cca 1000 Kč.

Chytrý repráček ve dvou barevných variantáchChytrý repráček ve dvou barevných variantách

Čím však mnoho uživatelů potěší je zajímavost, že je audio technologie Dynaudio s algoritmem Histen, který totiž uživatelé mohou nalézt v telefonech výrobce Huawei. Tento malý repráček doslova splňuje přísloví “malý ale šikovný”, jeho výkon je 10 W a nechybí 6 mikrofonů a rozpoznání hlasu, aby jej mohl ovládat kdokoliv.

Článek Huawei představuje AI. Nový reproduktor, který si zamilujete. byl publikován 9. listopadu 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...