Chcete bezpečnou doménu?

Chcete bezpečnou doménu?

Zajímáte se o domény a jejich zabezpečení? Chtěli byste mít aktuálně nebo do budoucna doménu vlastní? Zajistit, aby vaše vlastní doména byla bezpečná? Pokud chcete bezpečnou doménu, tak vysokou popularitu doma i ve světě mají ty české a to i díky zabezpečení technologií DNSSEC.

Mít vlastní doménu je skvělá vizitka pro jednotlivce i firmy. Přináší to vyšší důvěryhodnost a profesionalitu a spoustu dalších výhod. Pro ty, kteří se s těmito pojmy teprve seznamují, tak je důležité říct co vůbec doména je. Je to vlastně doménové jméno, tedy samotná internetová adresa.

Každá doména má svoji sérii čísel, která jsou známá pod pojmem IP adresa. A IP adresa a tedy i doménové jméno je jedinečná a nemohou existovat dvě stejné domény.

S doménou souvisí také kvalitní zabezpečení. Pokud chcete doménu, která je zárukou bezpečnosti, tak doma i ve světě se setkávají s vysokou důvěryhodností právě české domény. České domény provozuje sdružení CZ.NIC, které mimo jiné podporuje také zabezpečení DNSSEC.

DNSSEC je garancí korektnosti záznamů DNS a jejich integrity, tedy žádné změny na cestě k uživateli. Znamená to, že toto zabezpečení zajistí, aby nedošlo k podvržení stránek namísto těch, které hledáte. Pro uživatele to následně znamená zneužití třeba jeho osobních a dalších údajů.

Technologie DNSSEC je rozšířením DNS a spolehlivě zabraňuje podvrhům a tím ohrožení uživatelů. Správné zajištění vaší domény je rovněž vaší profesionální vizitkou a návštěvníci se k vám budou rádi vracet.

Registraci české domény včetně podpory zabezpečení DNSSEC poskytuje také společnost TELE3. Společnost poskytuje služby v oblasti internetových a telekomunikačních služeb. Služby jsou vedeny na vysoce profesionální úrovni.

Jako registrátor domén se TELE3 postará nejen o registraci nových, ale také o převod již existujících domén. Služby jsou určeny také pro domainery a poskytovatele internetových služeb.

Obsahem je zřízení možnosti využívání více účtů na jedno přihlášení, hromadný převod domén a změna držitele domény atd. K službám patří také webhosting, Redirect hosting, managed servery, hromadné úpravy na doménách atd.

Automatickou součástí služeb TELE3 je DNS hosting. Provoz DNS serverů firma poskytuje zdarma. Pro ty co potřebují vysvětlit, co znamená DNS, tak se jedná o překlad internetových adres na číselné IP adresy a opačně. Bezpečnostním rozšířením DNS je právě technologie DNSSEC, která se stará o již představenou bezpečnost domén.

Článek Chcete bezpečnou doménu? byl publikován 27. listopadu 2018 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...