Hledá se láska zn. online

Hledá se láska zn. online

Nevíte si rady, co s načatými večery? Trávíte volné dny tím, že se díváte na filmy, usrkáváte sklenku červeného a přikusujete kusy čokolády, jakoby to byl chléb a myslíte si, že když kakaové boby rostou na stromě, tak čokoláda je vlastně zelenina, takže neděláte nic špatně? Naopak! Podzim je období, kdy je pro člověka těžké být sám, snaha najít nový protějšek je proto mnohem nejvíce intenzivní právě v tomto období.

Oblíbenost on-line seznamek stoupáOblíbenost on-line seznamek stoupá

Seznamování patří odjakživa k lidstvu. Dnes jsou velmi populární internetové seznamky, které jsou dostupné nejen na počítači, ale i v chytrých mobilních telefonech. Většina z nás si v nich našla oblibu a využívají je nejen pro hledání přátel, ale také ve víře, že najdou svého životního partnera.

Na co si dát pozor?

Nebudeme tu psát o přehnaných mužích, kteří milují latexové kostýmky, nebo krásné, mladé dívce, která na vás “špulí” rty a je tak krásná, že by u ní obstál pouze muž s mírami 80–90–40 (všichni to známe). Některé seznamovací aplikace mají možnost tzv. “swipovat” profily kandidátů a tím si můžete vybrat, s kým se seznámit, psát si, povídat. Láska kvete "v každém věku a tak nikdy není pozdě hledat a najít si toho pravého/pravou. I starší lidé si dnes mohou bezproblémů najít vhodný protějšek pro společné chvíle, díky existenci seznamek pro seniory.

Více jak 65% vztahů vzniklo díky seznamceVíce jak 65% vztahů vzniklo díky seznamce

Při první zprávě otázkou “Jak se máš” dojem asi neuděláte, ale jak říká slavná Marilyn Monroe: „Když dokážete dívku rozesmát, dokážete jí donutit udělat cokoliv.“ Proč se tedy o to nepokusit a nebýt trošku jiný?! Ukažte svůj jedinečný smysl pro humor. Ukažte, že umíte být sám/sama sebou.

Buďte originální

Po pár vyměněných zpráv, zaslaných fotografií, kvůli přesvědčení, že se skutečně jedná o daného člověka z fotografie seznamky (nejlépe s novinami v ruce s dnešním datem – pro jistotu!), je na čase domluvení osobní schůzky. Není to nic těžkého. Chybu neuděláte, když si zajdete na dobré jídlo do oblíbené restaurace nebo na procházku se zastávkou v oblíbené kavárně. Úspěch na rande je už jen to, že přijede dívka z fotek na Tinderu. Další vývoj je už čistě na vás dvou, jak si budete povídat, co dělat a zda si domluvíte další schůzku.

Spokojený vztah si zaslouží každýSpokojený vztah si zaslouží každý

Stojí to za to? Ano, ať už se stane cokoliv, stojí za to riskovat a hledat. Internetové seznamky nabízejí mnoho způsobů, jak se seznámit. Možná zjistíte, že žena, která má ráda dobré jídlo je vlastně převlečený muž, vysedávající ve zpoceném tričku za monitorem, nebo svalnatý muž ve vyzrálém věku je vlastně student s rovnátky, ale… Riskujte, seznamujte se a někde (možná i na druhém konci republiky) na vás čeká ten pravý/ta pravá.

Článek Hledá se láska zn. online byl publikován 5. prosince 2018 v 00.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...