Chcete levné webové stránky? Oslovte 2Rsolutions

Chcete levné webové stránky? Oslovte 2Rsolutions

Webové stránky jsou dnes základem marketingové komunikace každé firmy. Už při vymýšlení názvu společnosti je nutné vycházet z toho, že vaše firma potřebuje i vhodnou doménu, optimálně stejného znění. A prvním marketingovým počinem nové firmy musí být vytvoření webových stránek. Levné webové stránky potěší každého, kdo nechce hned ze startu příliš investovat.

Služby 2Rsolutions v oblasti tvorby webových stránek jsou důkazem toho, že levné neznamená nekvalitní. Firma nabízí tvorbu webových stránek na míru i systém pro webové stránky svépomocí. Je jedno, jestli jde o soukromé stránky firem, živnostníků, malých a středně velkých s. r. o. nebo velkých firem. Tvorba webových stránek však neznamená pouze jejich vytvoření a předání klientovi. Přes 90 % zákazníků společnosti spolupracuje s R2soluton i posléze – na rozvoji dalších webových aktivit a na zlepšování SEO, které je nejlevnější formou marketingu a pro většinu firem je vhodnější marketingovou investicí než PPC reklama. Případně se obě formy marketingové komunikace kombinují.

SEO friendly weby

Webové stránky 2Rsolutions jsou od začátku tvořené tak, aby byly v souladu s pravidly SEO. Dále pak firma poskytuje kompletní SEO služby, které dokážou zlepšit pozici stránek ve vyhledávačích. Společnost nabízí profesionální analýzu klíčových slov, včetně tzv. long tailů, tedy dlouhých frází. 2Rsolutions realizuje pro zákazníky i analýzu konkurence včetně jejího průběžného sledování a návrhů vylepšení SEO strategie pro klienta. Samozřejmostí je rovněž aktivní linkbuilding, tedy budování kvalitního portfolia zpětných odkazů, které zcela zásadně zlepšuje SEO.

Levné webové stránky i pro ty nejmenší rozpočty

2Rsolutions vám vytvoří stránky na míru od 35 000 Kč, ale nabízí i levné webové stránky díky perfektnímu nástroji pro tvorbu webovek již od 99 Kč za měsíc. Záleží na vás, čím se rozhodnete začít.

Článek Chcete levné webové stránky? Oslovte 2Rsolutions byl publikován 6. srpna 2019 v 19.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...