Internet na doma od AIM lze získat i zdarma

Internet na doma od AIM lze získat i zdarma

Trh s poskytovateli internetu je bohatý. Bohužel, málokdo z nich vám nabídne něco extra, co ostatní nemají. Mezi ty, kteří lákají na doposud neviděné, v ČR patří zejména společnost AIM. Ta se totiž nesnaží prodat za co nejvyšší cenu, ale nabídnout rychlé a stabilní internetové připojení co největšímu počtu lidí.

Kdo se moc nevyzná v technologiích, ten se snadno nechá napálit. Poskytovatelé internetu lákají zejména na rychlé připojení, o kterém pak zjistíte, že je agregované, takže inzerované rychlosti nikdy nedosáhnete. Jindy oslní nízkou cenou a vy později objevíte FUP limit. Případně vám nabízí Wi-Fi internet bez kabelů, ale nezmíní se o tom, jak moc je jeho funkčnost závislá na dobrém počasí. Internet na doma od AIM na vás žádné takové pasti nechystá.

Rychlý internet chtějí všechny věkové skupiny, a to i na vesnicích

Mezi roky 2015 a 2018 narostl počet uživatelů internetu do 40 let pouze o 3 %, u lidí v důchodovém věku ovšem téměř o 13 %. Tato statistka ČSÚ je tedy jasným důkazem, že nejen mladí se chtějí připojit k internetu. Starší lidé využívají internetovou televizi, čtou si, co je ve světě nového, potřebují komunikovat s rodinou. A internet od AIM jim to umožňuje.

AIM kdysi začínala nabízet internet Praha 13. Odstartovala v hlavním městě, respektive na sídlištích v hlavním městě, a dnes je rozšířená po celé republice. Nabídne vám internet Plzeň, Brno, Ostrava, nicméně nezapomíná ani na menší vesničky. Jaké možnost nabízí právě u vás, snadno zjistíte, když u nich na webu zapíšete svou adresu. Automaticky se vám ukáže dostupná nabídka, a to i s cenami.

Impulsovic tarif je možné vyhrát i zdarma

Na konci léta se navíc AIM spojila s rádiem Impuls. Společně vytvořili Impulsovic tarify, o které se každý pracovní den soutěží na rádiu Impuls ve vysílání Fanda a jeho česká banda. Vyhrát rok internetu tedy můžete i vy.

Společnost AIM boduje nejen širokou nabídkou po celé republice, ale právě i svými marketingovými aktivitami, které na nikoho nezapomínají. Chce připojit celou republiku a ráda lidi překvapuje tím, že i v jejich obci je k dispozici rychlá přípojka.

Článek Internet na doma od AIM lze získat i zdarma byl publikován 17. prosince 2019 v 20.15 v rubrice Internet. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...