Bezpapírové kanceláře zatím nehrozí. Tisk je stále oblíbený

Bezpapírové kanceláře zatím nehrozí. Tisk je stále oblíbený

I když se moderní technologie posouvají kupředu, v oblasti tisku se stále můžeme spolehnout na starý dobrý papír. Digitalizace je dnes moderní a trendem je maximalizovat úspornost všech procesů. Přesto se v kancelářích můžeme stále spolehnout na to, že bez tisku dokumentů se neobejdeme. Velmi oblíbené multifunkční tiskárny mají stále své pevné místo na trhu. V copycentru Tomados, kde nabízejí nejen tiskové služby, ale také servis tiskáren a pronájem kancelářské techniky, dodávají tiskárny do firemních i soukromých provozů už několik let a poptávka stále neklesá.

Tiskárny z našich kanceláří jen tak nezmizíTiskárny z našich kanceláří jen tak nezmizí

Trendy v tisku v roce 2020

V poslední době jsou velmi oblíbená multifunkční zařízení, která zvládají nejen černobílý a barevný tisk, ale využít se dá i kopírování a skener. V řadě podniků ocení i další funkce, které multifunkční tiskárny nabízejí – technologii OCR, možnost tisku přes mobilní telefon, síťové skenování do emailů nebo do PC, přidělování ID kódů pro tisk, tisk na různou gramáž papíru, vysokou kapacitu papíru v zásobníku nebo tisk na formáty A6 – SRA3.

Vhodné je také, pokud má tiskárna dotykové ovládání, které značně zjednodušuje orientaci při tisku. V posledních letech se zvyšuje i poptávka po tiskových zařízeních, která umožňují propojení s cloudovým úložištěm, odkud mají k naskenovaným dokumentům přístup ti, co s nimi potřebují pracovat, a to v podstatě odkudkoli. O další výhodách a funkcích multifunkčních tiskáren si můžete přečíst v tomto článku.

Multifunkční zařízení se těší velké obliběMultifunkční zařízení se těší velké oblibě

Výhody pronájmu multifunkčních tiskáren

Ve chvíli, kdy chcete ve firmě ušetřit za provoz tiskáren, je pro vás výhodnější neinvestovat do nákupu nového zařízení, ale raději zvolit cestu pronájmu multifunkčních tiskáren, díky kterému můžete ušetřit až 50 % nákladů za tisk (příklad úspory zde). Při pronájmu tiskárny si lze dohodnout požadované funkce a copycentrum dokáže dodat řešení na míru. Rovněž odpadají starosti s dopravou zařízení, se servisem, opravami i s nákupem spotřebního materiálu. Vše je v režii pronajímatele.

Jděte i vy s dobou a pořiďte si do kanceláře moderní multifunkční tiskárny, které vám pomohou optimalizovat tisk nebo vyzkoušejte pronájem tiskáren a šetřete náklady.

Článek Bezpapírové kanceláře zatím nehrozí. Tisk je stále oblíbený byl publikován 9. října 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...