Nejnovější modely smartphonů. Kde je koupit nejlevněji?

Nejnovější modely smartphonů. Kde je koupit nejlevněji?

Rádi byste své okolí oslnili nejnovější elektronikou nebo si jen zkrátka a dobře ze všeho nejraději dopřáváte to, co je právě IN? Pak se inspirujte tím, kde lze vše potřebné nakoupit rychle, a navíc ještě za příjemnou cenu.

SmartphonySmartphony

Smartphony nám dělají společnost na každém kroku. Řadu věcí bychom si už bezu nich neuměli snad ani představit. Navíc nás stále více sbližují se světem moderních chytrých technologií a mnohdy nám i výrazně usnadňují život. A jak si vybrat ten správný přístroj, který bude mít vše potřebné?

Rozmyslete si, proč vlastně smartphone potřebujete

Na trhu existuje mnoho modelů mobilních telefonů, ovšem ne všechny mají stejné použití. Pokud shání vhodný dárek pro své rodiče, určitě jim vyberete jiný chytrý telefon než ten, který ocení pařan on-line her nebo milovník fotografování. Pojďme se nyní na jednotlivé kategorie podívat trochu podrobněji.

Když plánujete fotografování a natáčení videa

Dnes tyto funkce nabízejí snad všechny chytré telefony, ovšem pokud opravdu rádi zveřejňujete povedené příspěvky na Instagramu, Facebooku nebo jiných sociálních sítích a po celý den nepřestáváte fotit a natáčet videa, pořiďte si telefon, který s vámi dokáže držet krok.

Jde o takový, který umí vyrobit doopravdy dobré fotky. Ze značek lze doporučit Samsung, Xiaomi a Huawei, ale lídrem v tomto obru je stále ještě Apple. Jde sice o trochu dražší přístroje, to se však bohatě vrátí na jejich funkčnosti. Ale pokud nechcete utratit víc, než nezbytně musíte, vsaďte na Okay slevový kupon, který vám přináší slevy do jednoho z největších obchodů s elektrem u nás. Tady si zcela jistě vyberete.

Smartphony pro hráče her

Jestliže se vyžíváte v kontaktu s on-line světem, pak si vyberte model, na kterém můžete bez potíží hrát dokonce i ty nejserióznější hry. A jak na to? Vždy je samozřejmě lepší zvolit model vybavený rychlejším CPU a GPU, i když se to opět promítne na ceně. Pokud však s tímto segmentem trhu teprve začínáte, pak rozhodně nebudete zklamáni schopnostmi jakéhokoli modelu nad 8 000 Kč.

Další důležité parametry

Zaměřte se také na dostupnou velikost úložiště. Hodí se vám pro hry i hudbu, a v neposlední řadě je důležité také při fotografování, natáčení videa apod. A to zvláště v případě, kdy s oblibou nahráváte ve 4K. Tehdy je opravdu velký úložný prostor opravdovou nezbytností. Vsadit však můžete i na rozšíření microSD!

Když chcete telefon do kanceláře

Je vaším heslem dne především produktivita? Pokud si rádi kreslíte nejrůznější náčrty, děláte si poznámky a čas od času se potřebujete také dobře prezentovat, můžete vše vyřešit doslova jednou ranou prostřednictvím svého mobilního telefonu. V takovém případě doporučujeme zvolit některý z Samsung Galaxy Notes, který vyhoví všem vašim přáním a potřebám.

Nemluvě o tom, že tyto telefony mají špičkový operační systém, který si můžete stáhnout na jakýkoli displej. Lze s nimi tedy zprostředkovaně pracovat i na stolním počítači apod. Všeobecně bohužel platí, že čím větší mobil chcete, tím dražší také bude. Pomoci vám tak může šikovná Smarty sleva, díky níž si zlevníte přesně to, co aktuálně potřebujete.

Tipy na výhodný nákup

Nemusíte však čekat, až se výhodné ceny objeví v papírovém nebo internetovém letáku či v televizi. Kvalitní elektroniku i další zboží můžete mít při nákupu ještě o něco levnější díky slevovým akcím a kuponům na https://buykers.cz/. Jednoduše si najdete svůj oblíbený e-shop a zjistíte, jaká sleva je aktuálně dostupná. Vše je zdarma a bez registrace, takže vaše využití šikovných slev není opravdu ničím omezeno. Vyzkoušejte je ještě dnes a ušetřete na předvánočních nákupech.

Zdroj obrázku: ouh_desire / Shutterstock.com

Článek Nejnovější modely smartphonů. Kde je koupit nejlevněji? byl publikován 25. listopadu 2021 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...